Μπορεί όλοι μας να πιστεύουμε ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν θα λέρωνε ποτέ τα χέρια της ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αλλά όπως λέει η διάσημη τηλεπερσόνα, αν χρειαζόταν την βοήθειά της οι αδερφές της, θα έσπευδε να το κάνει.

Οι Κόρτνεϊ και η Κένταλ έκαναν ένα ταξίδι τις προηγούμενες ημέρες στις λίμνες Μαμόθ. Οι δύο αδερφές όμως χρειάστηκε να βάλουν αλυσίδες στο αυτοκίνητό τους, κάτι που δεν ήξεραν να κάνουν και αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την τοποθέτησή τους, καλώντας την οδική βοήθεια. Κάτι, φυσικά που φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν στο Instagram.

«Πολύ χρήσιμη στα οδικά ταξίδια!» έγραψε σαρκαστικά η Κόρτνεϊ παρακολουθώντας μέσα από το αυτοκίνητο τον ειδικό που έβαζε τις αλυσίδες με την Κένταλ να έχει βγει στο κρύο και να τον κοιτάζει για να μάθει.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία ήταν η Κιμ Καρντάσιαν που έγραψε: «Γαμώτο. Ξέρω να αλλάζω λάστιχο. Θα το έκαναν αν με είχατε καλέσει». Το σχόλιό της φαίνεται πως έδειξε την πικρία της που οι αδερφές της δεν την είχαν καλέσει σε αυτό το ταξίδι.

Να σημειωθεί ότι ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν πέρασε το νέο έτος στο Άσπεν του Κολοράντο, αλλά μόνο η Κένταλ και η Κόρτνεϊ συνέχισαν το ταξίδι τους για το Μαμόθ και η απουσία της Κιμ δεν φαίνεται να τις πτόησε καθόλου, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

iefimerida.grΠηγή