Μετά την αποχώρηση από το «Σόι σου» του Alpha πριν την έναρξη της 6ης σεζόν αλλά και το ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Γιώργο Βάλαρη για τη θεατρική παράσταση «Μαριχουάνα Stop» ο ηθοποιός βρέθηκε εκτός και του Toc Toc, της θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου, ενώ μάλιστα είχαν ξεκινήσει και τις πρόβες.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου», το Toc Toc είχε ξεκινήσει ήδη τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη όμως στη θέση του Ευθύμη Ζησάκη βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος!

«Μάλιστα, ακόμα και στις 7 Ιανουαρίου που θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη η συγκεκριμένη παράσταση, ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα είναι. Η επίσημη εκδοχή που μαθαίνω από το θέατρο είναι ότι επειδή θα είναι στο καινούργιο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, θέλει να αφοσιωθεί εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τα δεδομένα καθώς όπως αποκάλυψε «το Your Face Sounds Familiar φέτος θα είναι μαγνητοσκοπημένο, προκειμένου να μπορούν να λάβουν μέρος οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές που έχουν κι άλλες υποχρεώσεις».

govastileto.grΠηγή