Ελένη Φιλίνη: «Τα ξέραμε, για κάποια παιδιά είχαμε ακούσει ακόμα και για βιασμούς»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια ήταν τη νύχτα της Πέμπτης η Ελένη Φιλίνη. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για το κίνημα #metoo και τα περιστατικά που πολλοί στον χώρο του θεάτρου γνώριζαν τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν το γνώριζα. Είχα ακούσει και παλαιότερα για μια πάρα κουλτουριάρικη ποιοτική σχολή, πριν από εμάς, δραματική που το ξέρουμε όλοι στον χώρο… Είναι τα μυστικά του χώρου, ας πούμε. Ο δάσκαλος ήταν με πολλούς μαθητές του, εξανάγκαζε τα παιδιά και έχουμε ακούσει τέτοια πάρα πολλά».

«Μπορεί να ήταν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί κάποιοι, αλλά για κάποια παιδιά είχαμε ακούσει ακόμα και για βιασμούς. Δηλαδή τα ακούσαμε αυτά, τα οποία βέβαια όλα έχουν σβηστεί. Μα τα ξέρουμε για διάφορους σκηνοθέτες και μιλάμε για αγόρια».

«Μιλάμε για μια μικρή μειονότητα στον χώρο του θεάτρου και με ενοχλεί γιατί χτυπήθηκε ο χώρος του θεάτρου τόσο και δεν κοιτάμε το γύρω» συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

govastileto.gr


Πηγή