Στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο του 2019 που δημοσίευσε η Booking.com πριν λίγες ημέρες στο blog της, ένα ελληνικό νησί συγκαταλέγεται στις προτάσεις της διεθνούς φήμης πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων για τον μήνα Αύγουστο.

Αφορμή για την επιλογή του ελληνικού νησιού δεν είναι άλλη από την αργία του 15Αύγουστου, μία από τις σημαντικότερες αργίες για την ελληνική ορθοδοξία, όπως αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στο δημοσίευμα.

Το νησί που προτείνεται από την Booking.com είναι η Τήνος, η οποία, αδιαμφισβήτητα, συνδέεται συνειρμικά στο μυαλό όλων με τη συγκεκριμένη αργία –ακόμη και για όσους δεν έχουν βρεθεί στο νησί τη συγκεκριμένη περίοδο.

«Το όμορφο κυκλαδονήσι αυτές τις ημέρες γεμίζει με κόσμο, που προσέρχεται στο νησί από διάφορα σημεία της χώρας για να προσκυνήσει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου», επισημαίνεται στο άρθρο.

Από τις προτάσεις της Booking.com δεν λείπουν οι εορτασμοί για την έλευση του νέου κινέζικου έτους το Φεβρουάριο, το φεστιβάλ για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στην Ιρλανδία στις 7 Μαρτίου, η Χρυσή Εβδομάδα της Ιαπωνίας το Μάιο, η 4η Ιουλίου, Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η Ημέρα των Νεκρών στο Μεξικό το Νοέμβριο κ.α.

Παρακάτω ολοκληρωμένο το ταξιδιωτικό ημερολόγιο της Booking.com για το 2019:

 1. Ιανουάριος- Ημέρα της Αυστραλίας, Αυστραλία
 2. Φεβρουάριος- Κινέζικο νέο έτος, Κίνα
 3. Μάρτιος- Ημέρα Αγίου Πατρικίου, Ιρλανδία
 4. Απρίλιος- Ημέρα του Βασιλιά, Ολλανδία
 5. Μάιος- Χρυσή Εβδομάδα, Ιαπωνία
 6. Ιούνιος- Γιορτή Αγίου Παύλου (Festa Junina), Βραζιλία
 7. Ιούλιος- Ημέρα Ανεξαρτησίας, ΗΠΑ
 8. Αύγουστος- Κοίμηση της Θεοτόκου, Ελλάδα
 9. Σεπτέμβριος- Chuseok (Παραμονή Πανσελήνου), Νότια Κορέα
 10. Οκτώβριος- Φεστιβάλ των Φώτων, Ινδία
 11. Νοέμβριος- Η μέρα των νεκρών, Μεξικό
 12. Δεκέμβριος- Φεστιβάλ Χειμώνα, Ρωσία

newsbeast.grΠηγή