Ένα… αδικημένο πρόγραμμα περιήγησης για συσκευές Android

Εξίσου καλός με τους μεγάλους ανταγωνιστές του αλλά ολότελα άγνωστος, ο Dolphin δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγαθήρια του χώρου.

Dolphin Browser HD τον λένε επισήμως και είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές για να περιηγείσαι στο ίντερνετ από το κινητό, μιας και είναι ειδικά φτιαγμένος για mobile συσκευές.

Δεν στερείται ταχύτητας ή επιλογών περιήγησης, χάνει απλώς σε όρους υποστήριξης. Πού κερδίζει; Στο πόσο διασκεδαστικό κάνει το σερφάρισμα στο ίντερνετ! Αν περιηγείσαι λοιπόν από οθόνη συσκευής Android, ο Dolphin συνεχίζει να διαθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Όπως αυτό το «Sonar» που έχει, την επιλογή για φωνητική αναζήτηση στο ίντερνετ, διαχείριση σελιδοδεικτών, ακόμα και έλεγχο των κοινωνικών μέσων με το στόμα. Ακόμα και με το δάχτυλο μπορείς να σχεδιάσεις πράγματα στην οθόνη και να εισέλθεις σε διαφορετικές ιστοσελίδες εύκολα, γρήγορα και παιχνιδιάρικα. Σχηματίζεις ένα «F», για παράδειγμα, και μπήκες άμεσα στο Facebook!

Ο Dolphin δεν στερείται add-ons, καθώς έχει πάνω από 60 επιλογές εδώ για να προσθέσεις περισσότερα χαρακτηριστικά στον browser σου. Και καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένος για φορητές συσκευές, ο χειρισμός του είναι ακόμα ευκολότερος και διασκεδαστικός, επιτρέποντάς σου, ας πούμε, να μεταπηδάς από tab σε tab με μια κίνηση ή να ανοίγεις ταυτοχρόνως τις καρτέλες με μια άλλη κίνηση.

Στα συγκριτικά τεστ μάλιστα μεταξύ Chrome, Firefox και Opera, σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις στις διάφορες κατηγορίες, σε μια μάχη εξάλλου που κρίνεται πια στα σημεία. Αν και εκεί που τα δίνει όλα είναι η χρηστικότητα και η παιχνιδιάρικη αποτελεσματικότητά του.

Αξίζει σίγουρα να τον δοκιμάσετε, μιας και είναι δωρεάν…

newsbeast.gr


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ