Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να τον κερδίσεις ξανά;

Σταμάτα να στέλνεις απελπιστικά μηνύματα για να καλύψεις τις ανάγκες, την ανασφάλεια σου ή την απόγνωση σου αποφεύγοντας τα πιο γνωστά λάθη όπως να του στέλνεις απανωτά μηνύματα ενώ δεν σου απαντάει, να «ριζώνεις» κάτω από το σπίτι του με την ελπίδα μήπως τον δεις, να τον παρακαλέσεις να είστε ξανά μαζί.

Κάνε αυτό ακριβώς που σου είπε όσο και να σε πονάει, διέκοψε κάθε επαφή μαζί του, είναι ένας τρόπος να σκεφτεί ότι τελικά του λείπεις οπότε θα είστε ξανά μαζί. Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και εσύ αν ήσουν ικανοποιημένη από τη σχέση αυτή. Αυτό πρέπει να γίνει για τρεις λόγους: ο πρώτος για να του λείψεις και να πάρεις χρόνο, o δεύτερος είναι γιατί και εσύ όπως είπαμε χρειάζεται να πάρεις τον χρόνο σου και ο τρίτος γιατί πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πριν γυρίσει πίσω.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που δεν μιλάτε προσπάθησε να γίνεις εκείνη που κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί και ειδικά εκείνος. Κάνε μια αλλαγή στα μαλλιά σου, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου ή ξεκίνα διατροφή. Νιώσε καλύτερα με εσένα για να νιώσει και εκείνος τη διαφορά.

Επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο σου την κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο μήνυμα κάτι που θα σε κάνει ακαταμάχητη. Εκεί λοιπόν που θα μπει στη διαδικασία του να σε ξεχάσει εμφανίζεσαι ξανά και αναστατώνεις τα πάντα. Φρόντισε μόνο να έχεις κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη πως θες να είσαι με αυτό τον άνθρωπο.

Απόφυγε τα κενά μηνύματα! Και με τον όρο κενά εννοώ τα εξής: «Γεια, τι κάνεις;», «Τι κάνεις;», «Μου λείπεις», «Σ’ αγαπάω», «Σε σκέφτομαι» και όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να δημιουργήσουν έξτρα πίεση.

Προσπάθησε να βρεθείτε ξανά να μιλήσετε όχι μόνο για τι σας χώρισε αλλά κυρίως για τι σας ενώνει!Πηγή