Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχουν συλλάβει τον νεαρό με καταγωγή από το Αφγανιστάν που επιτέθηκε στην ανυποψίαστη κοπέλα, στην οδό Ερμού.

Σε απόσταση λίγων μέτρων, περαστικοί προσπαθούν να συνεφέρουν το νεαρό κορίτσι που έχει λιποθυμήσει, ενώ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες έχει σπεύσει και μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ.

Είναι σε κατάσταση σοκ. Πριν από μερικά λεπτά, είχε δεχτεί εντελώς αναίτια τις γροθιές του 24χρονου.

Στο διαδικτυακό κανάλι «tips by markos», καταγράφεται η προσπάθεια των περαστικών να την βοηθήσουν να συνέλθει.

Φαίνεται όμως πως ο 24χρονος άνδρας όχι απλά δεν ήταν άγνωστος στην περιοχή, αλλά όπως αποκάλυψε η εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS είχε επιτεθεί ξανά σε γυναίκα, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία στην καταγγελία της.

«Τον γνώρισα τώρα στην εικόνα που έχετε. Ερχόταν εδώ και καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας αυτός. Και του είπα εγώ να φύγει να περάσω και μετά ήρθε από πίσω και με κοπάνησε, τυχερή ήμουν γιατί με κοπάνησε στα γυαλιά μου».

Το σοκαριστικό περιστατικό δεν είναι το πρώτο αυτού του είδους. Τον περασμένο Μάρτιο, μια 22χρονη στο ίδιο σημείο είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι από έναν 32χρονο με καταγωγή από το Ιράκ.

Ο δράστης, που είχε φτάσει στην Ελλάδα μόλις την προηγούμενη ημέρα,  επιτέθηκε στην 22χρονη με μαχαίρι 24 εκατοστών προκαλώντας της βαθύ τραύμα και βλάβη στον πνεύμονα

Οι αστυνομικοί είχαν και τότε εντοπίσει και συλλάβει τον δράστη της επίθεσης ενώ όπως και ο 32χρονος από το Ιράκ, έτσι και τώρα ο 24χρονος από το Αφγανιστάν, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.megatv.com