Λίγους μήνες μετά το περιστατικό, όπου ένας άντρας  μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι στη μέση της Ερμού μία κοπέλα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, ένα νέο περιστατικό επίθεσης έλαβε χώρα την Τρίτη 21/5.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η 19χρονη κατά την διάρκεια βόλτας που έκανε με τον επίσης 19χρονο φίλο της, την πλησίασε ο 20χρονος αλλοδαπός και χωρίς να πει κάτι της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο.

Το χτύπημα του δράστη ήταν στην καρωτίδα της 19χρονης κι είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της η νεαρή κοπέλα και να λιποθυμήσει.

Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ο δράστης συνελήφθη.

«Είναι δεύτερη φορά που το κάνει»

Ο Σπύρος Ταραπόσος,  που ήταν μπροστά στην επίθεση περιέγραψε στο Live News:

«Είδα ξαφνικά να χτυπάει την κοπέλα, της έριξε μια μπουνιά δυνατή και λιποθύμησε η κοπέλα. Της έριξα νερό και μόλις άνοιξε τα μάτια της άρχισε να κλαίει και να τρέμει το κορίτσι. Μέσα σε τρία λεπτά είχαν έρθει και το 166 και η αστυνομία».

Δεδομένου ότι ο κ. Ταραπόσος παίζει λατέρνα στο κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται συχνά στο συγκεκριμένο σημείο είπε για τον δράστη ότι τον έβλεπε συχνά να περιπλανιέται στην Ερμού.

«Αυτό ο κύριος που χτύπησε την κοπέλα πιο κάτω στην εκκλησία είχα κάνει ξανά επεισόδιο. Είναι δεύτερη φορά που το κάνει».

«Είχε επιτεθεί και σε εμένα»

Στην εκπομπή επικοινώνησε η Κωνσταντίνα Γιαννούλη, η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του αυτόπτη μάρτυρα λέγοντας πως και η ίδια πριν από ένα μήνα περίπου είχε δεχθεί επίθεση από τον ίδιο άντρα.

«Ερχόταν και καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας, του είπα να φύγει να περάσω. Την ώρα που μίλαγα με την κυρία που μένει από κάτω μου, ήρθε από πίσω και με κοπάνησε».megatv.com