Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και σε αυτό θα συμβάλει η ανάδρομη πορεία του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ξεκινήσει στις 9/9. Ο Άρης σε καλεί να αξιολογήσεις παλαιότερες γνωριμίες, προσωπικές σχέσεις ακόμα και πρώην συντρόφους προκειμένου να κάνεις την αυτοκριτική σου. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις ξανά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως ίσως δεν του είχες φερθεί όπως έπρεπε. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 θα αμβλύνει διαφωνίες που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προτίμησε να κάνεις διάλογο με το σύντροφό σου και όχι «πόλεμο» αν και το δεύτερο θα έρχεται με μεγαλύτερη ευκολία αυτό το μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 σου λέει πως παρά τα ζητήματα και τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν αυτό το μήνα στις αισθηματικές σου σχέσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο δείχνει πως ένας νέος έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σου όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τον διαχειριστείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα σε φέρει κοντά όχι μόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και με νέα πρόσωπα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Οι φίλοι σου θα παίξουν ρόλο σε νέες γνωριμίες που θα κάνεις το επόμενο διάστημα και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσω των φιλικών σου προσώπων να γνωρίσεις αυτόν που θα σου κάνει το κλικ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής όμως αυτό δεν θα σε εμποδίσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο μέσω των κοινωνικών δικτύων!

Είναι πολύ πιθανό να αποφεύγεις την επαφή με κάποιον που σε ενδιαφέρει όμως να θυμάσαι πώς ο τρόπος εξέλιξης μιας νέας γνωριμίας θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική σου δράση. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν σε αυτή καθώς θα σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον όμως φαίνεται πως θα κρατά κλειστά τα χαρτιά του, για αυτό το λόγο θα πρέπει και εσύ να είσαι φειδωλός με τις προσωπικές εκμυστηρεύσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα κρύβει αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες ημέρες του! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 φέρνει πληροφορίες για ένα νέο έρωτα και κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτικούς τους ανθρώπους γύρω σου. Το πρώτο μισό του μήνα δεν αποκλείεται να δεχτείς από τις φιλοφρονήσεις ανθρώπων που συναναστρέφεσαι μέχρι και μία εξομολόγηση συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσένα! Μία ημέρα μετά στις 6/9 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και ενισχύει το παραπάνω σενάριο! Οι νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και σε βοηθά να κάνεις εντύπωση εκεί που θα επιλέξεις!

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανόν να αλλάξεις πολλές φορές γνώμη για ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όταν διαχειρίζεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρχει σταθερότητα στα θέλω σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να την διαφυλάξεις από πρόσωπα τα οποία θέλουν να παρεισφρήσουν σε αυτή με τον τρόπο τους. Η επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα και οι συναντήσεις με φίλους θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας έντονος μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου είναι πιθανόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 σου λέει πως η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τις προσωπικές σου σχέσεις για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως με το διάλογο μπορούν να διευθετηθούν σχεδόν τα πάντα. Μία ημέρα μετά στις 6/9 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου και κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας αλλαγές στις αισθηματικές σου ανάγκες. Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να παρατηρήσεις πώς αλλάζουν τα θέλω σου και αυτά που αναζητάς από ένα σύντροφο.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποιον που μπορεί να σου προσφέρει αισθηματική ασφάλεια, καθώς αυτή θα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 9/9 και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με το σύντροφό σου. Ο Άρης πού βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και φαίνεται πως θα δημιουργεί συχνά πυκνά εντάσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να αναλάβει τα ηνία της σχέσης σου καθώς θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις και λόγια τα οποία δεν θα εννοείς. Αυτό το μήνα θα πρέπει να θυμάσαι πως η κάθε δράση έχει και την ανάλογη αντίδραση, για αυτό αξίζει να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα είναι βοηθητικός για τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, παρόλο που θα έχει κάποιες ημέρες έντασης κατά τη διάρκεια του. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 και δηλώνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό για εσένα. Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί. Μία ημέρα μετά στις 6/9 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου και δείχνει με νόημα πως το επόμενο διάστημα θα είναι άκρως ενδιαφέρον γιατί την προσωπική σου ζωή. Μία νέα σχέση είναι ένα πιθανό σενάριο και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση και να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή.

Το κεφάλαιο «σχέσεις» θα σε απασχολήσει αρκετά αυτό το μήνα για αυτό καλό θα είναι να του δώσεις προτεραιότητα. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και σε βοηθά να αφουγκραστείς καλύτερα τις επιθυμίες σου. Η ανάδρομη πορεία του Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις με διαφορετική οπτική ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη από μία προσωπική σχέση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές σχέσεις και αυτό θα γίνει εμφανές από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 2/9 στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων). Αυτή η Πανσέληνος σου λέει πως τώρα είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσεις αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές σε αισθηματικό επίπεδο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 φέρνει συζητήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιο είναι το πρόσωπο που μαζί του νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αξίζει να επενδύσεις σε αυτή προκειμένου να έχεις τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα.

Στις 6/9 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει κινητικότητα σε αισθηματικά ζητήματα, όμως αυτή δεν θα γίνεται εύκολα αντιληπτή. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει γύρω σου ένα πρόσωπο που έχεις τραβήξει το ενδιαφέρον του, όμως δύσκολα θα το καταλάβεις, για αυτό χρειάζεται να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τις κινήσεις που θα μπορούσαν να τη θέσουν σε κίνδυνο. Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 17/9 φανερώνει πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μοναδική προϋπόθεση για αυτό είναι να μην παρασυρθείς από πειρασμούς που θα συναντήσεις ώστε να μην εμπλακείς σε αισθηματικές περιπέτειες!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 5/9 και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς καλύτερα αισθηματικές υποθέσεις, να έρθεις επικοινωνιακά κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει ή αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αυτός ο Ερμής είναι πολύ βοηθητικός για οποιαδήποτε επικοινωνιακή προσέγγιση, αρκεί να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε πολλά λόγια τα οποία θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Μία ημέρα μετά στις 6/9 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα της θέση φέρνει αέρα ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Η εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος δίνει τη θέση της σε ένα εξωστρεφές και αισιόδοξο διάστημα με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναναστροφή με νέα πρόσωπα.

Στις 9/9 θα ξεκινήσει το πιο πολυσυζητημένο αστρολογικό γεγονός αυτής της περιόδου, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου και αυτό δείχνει πως οι «άλλοι» θα σου δίνουν συχνά πυκνά αφορμές για να εκνευριστείς. Το κλίμα φαίνεται πως θα είναι αρκετές φορές τεταμένο και εσύ καλείσαι -με τη βοήθεια του Ερμή που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου- να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς στην προσωπική σου ζωή και αν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις για την επίτευξη του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και ρομαντική διάθεση τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες του. Αυτή η ρομαντική διάθεση είναι πολύ πιθανό να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και να αποτελέσει την αφορμή για να έρθετε κοντά. Μία νέα σχέση είναι πιθανό σενάριο αυτό το μήνα ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ξαφνικά! Στις 6/9 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με την εικόνα σου και την εμφάνισή σου, κάτι το οποίο θα έχει θετικά αποτελέσματα. Το επόμενο διάστημα θα πιάσεις αρκετά συχνά τον εαυτό σου να αναζητά την επιβεβαίωση από τους άλλους για αυτό και θα σε κερδίσει ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δείξει το θαυμασμό του!

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις να αφουγκραστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο αυτό το μήνα, καθώς φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στις δικές σου ανάγκες. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και δημιουργεί πισωγυρίσματα. Δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση και θα επαναφέρει αναμνήσεις. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις αυτό το μήνα θα πρέπει να την έχεις σκεφτεί και να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που φαίνεται πως θα έχει αρκετές επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις για εσένα, με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να μην βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς κάτι τέτοιο θα σε απομακρύνει από το σύντροφό σου και θα προκαλέσει τα παράπονα του. Αν είσαι ελεύθερος οι ώρες που θα περνάς στη δουλειά συνηγορούν στο ότι είναι πολύ πιθανόν να προκύψει ένα αισθηματικό ειδύλλιο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν απλές γνωριμίες.

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μία αισθηματική ιστορία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 9/9 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και σου λέει να «προσδεθείς» καθώς μπορεί να υπάρξουν «αναταράξεις». Κατά την ανάδρομη κίνηση του Άρη είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθούν έρωτες του παρελθόντος και τελικά να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τέτοιου είδους αποφάσεις και σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να αποφύγεις τα ρίσκο. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από το σύντροφό σου ώστε να μπορέσεις να το διεκδικήσεις και να το κερδίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποιες γνωριμίες αισθηματικής φύσεως που έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 5/9 θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα να εμπλακούν. Στις 6/9 Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας ένα νέο διάστημα με αρκετό πάθος! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα έρθεις κοντά κυριολεκτικά και μεταφορικά με το σύντροφό σου και θα τη βοηθήσεις να ανανεωθεί.

Αν είσαι ελεύθερος οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ένα πιθανό σενάριο αυτό το μήνα όμως δεν υπόσχονται σταθερότητα. Στις 9/9 ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σε περίπτωση που μένεις μαζί με το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την διευθέτηση υποχρεώσεων του σπιτιού, καθώς αυτές συχνά πυκνά θα δίνουν αφορμή για εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να επαναπροσδιορίσεις μία αισθηματική γνωριμία και τελικά να αλλάξεις ρότα σε αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας καθώς κατά τη διάρκεια του θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, νέα θέλω αλλά και επαναξιολογήσεις προσώπων που σε ενδιαφέρουν. Στις 5/9 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει αλλά δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Ο Ερμής εδώ ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και σε βοηθά να βρεις τον τρόπο για να προσεγγίσεις αυτόν που επιθυμείς.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με ένα πρόσωπο το οποίο σε καλύπτει είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση και να την πας ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 9/9 ο Άρης θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Κριού και μπορεί να σε οδηγήσει να αξιολογήσεις ξανά κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις στις αρχές του μήνα. Οι επιθυμίες σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις όσον αφορά προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου-Ιχθύων) στις 2/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να περάσεις από τη σκέψη στη δράση. Ίσως μια σχέση να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της ή μία άλλη τώρα να ξεκινά, το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα το κεφάλαιο προσωπική ζωή θα σε απασχολήσει έντονα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές σε αυτό. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/9 δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις και αυξάνει τη δουλειά σου κάτι το οποίο μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ένα φλερτ στη δουλειά είναι πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα, όπως επίσης και οι φιλοφρονήσεις από πρόσωπα που συναντάς σχεδόν καθημερινά.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να βρεις μία δραστηριότητα που θα αρέσει εξίσου σε εσένα και στο σύντροφό σου, ώστε να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας, καθώς αυτό θα βοηθήσει πολύ το κλίμα στη σχέση σας. Ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 9/9 στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσει έντονα το μέλλον μιας σχέσης ή μιας νέας γνωριμίας. Κάποια πράγματα μπορεί να μη γίνουν μέσα στο χρόνο που θέλεις ή έτσι όπως εσύ τα σκέφτεσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός. Αυτό που φαίνεται πως θα έχει προτεραιότητα για εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι η συναισθηματική ασφάλεια, για αυτό και θα δώσεις την προσοχή σου στον άνθρωπο που θα σου την προσφέρει!

Πηγή: myastro.gr


agrinio24.gr

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ