Ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στην Λαμία φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι για να ανατρέψει τος εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα. Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα από την Ρουμανία, με δύο θετικές ειδήσεις.
Πιο συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ξεπερνάνε τα όποια προβλήματα τους είχαν κρατήσει στα “πιτς” και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Λαμία, έβαλε επτά γκολ και συνέχισε την καταδίωξη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Super League όμως μπαίνει προσωρινά στον πάγο καθώς την Πέμπτη (20.02) ο ΠΑΟΚ παίζει στο Βουκουρέστι την πρόκριση στους 16 του UEFA Europa League 2024-25. Η προετοιμασία ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Δευτέρας (17.02).
Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν με τον προπονητή και τους συνεργάτες του πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Ο Γίρι Παβλένκα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης, ο Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ο Τζόναθαν Γκόμεζ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο.
Την Τρίτη (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.//ΝΚ.