«Ετσι απλά γράφονται οι τραγωδίες», γράφει η Αγγελική Νικολούλη και παραθέτοντας την ιστορία μιας φιλικής της οικογένειας εξηγεί τι ακριβώς εννοεί. 

Η Αγγελική Νικολούλη στην ανάρτησή της στο Instagram παραθέτει την ιστορία της οικογένειας Πασχούδη. Πατέρας και γιος χτυπήθηκαν από την ίδια ασθένεια με μικρή χρονική διαφορά, με τον πατέρα να διακόπτει τη θεραπεία για να μην δει τον γιο του να πεθαίνει. Τώρα έφυγε και ο γιος και έμεινε μόνη πίσω η μητέρα της οικογένειας. Μια τραγωδία από τις πολλές που συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας. 

Εγραψε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη στο Instagram: 

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν…Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια…Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος…Να μη δει το γιό του να χάνεται…Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».Πηγή