Νέα δεδομένα για την European Super League. Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δικαστική νίκη των τριών ιδρυτών της κλειστής λίγκας (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), φαίνεται πως γίνεται νέα προσπάθεια «αναζωπύρωσης» της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και πιο συγκεκριμένα την «Telegraph», τα τρία ιδρυτικά μέλη που απέμειναν έχουν ήδη σχεδιάσει νέο φορμάτ για την European Super League, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο πλάνο που εμφάνισαν πριν από περίπου δύο χρόνια, με στόχο φυσικά την αντικατάσταση του Champions League.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση της ESL, έχει στείλει το φορμάτ σε περισσότερα από 50 κλαμπ τη δεδομένη στιγμή, περιμένοντας απαντήσεις, καθώς σε περίπτωση που τα ιδρυτικά μέλη δικαιωθούν και στις άλλες δικαστικές μάχες, τότε το πλάνο θα προχωρήσει κανονικά!

Το νέο φορμάτ «λέει» ότι θα υπάρχουν 60-80 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε κατηγορίες. Μάλιστα, κάθε ομάδα θα έχει «σίγουρα» 14 παιχνίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το πρώτο φορμάτ, αυτή τη φορά δεν δίνονται εγγυημένα συμβόλαια.
Πηγή