Υλικά

2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός

40 γρ. κουκουνάρι

3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα

80 γρ. τριμμένο πεκορίνο

4 σκελίδες σκόρδου

1 φλ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψιλοκόψτε τον βασιλικό και κόψτε στη μέση τις σκελίδες του σκόρδου. Προσθέστε τα στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η σάλτσα σας είναι έτοιμη να σερβιριστεί με τα ζυμαρικά της επιλογής σας ή και ως σος σε ένα σάντουιτς με ψητά λαχανικά.

vita.gr

agrinio24.gr