Σάλος έχει προκληθεί με το «κόψιμο» της θεατρικής παραγωγού Μπέσσυ Γιαννοπούλου από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Η γνωστή θεατρική παραγωγός, που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμη Ζούνη για απάτη και αρπαγή, θα μιλούσε για το χρονικό της σχέσης της με την ηθοποιό και τη δικαστικής τους διαμάχη.

Η κα Γιαννοπούλου έκανε ένα γύρισμα για την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή που θα προβαλλόταν το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, δεν η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, παρουσίασε την πρώτη απάντηση της δικηγόρου της Πέμυ Ζούνη μετά την παρέμβαση της στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.», είπε χαρακτηριστικά η Ελλη Ρούσσου.

iefimerida.grΠηγή