Για το απειλητικό τηλεφώνημα που τον συγκλόνισε και για την μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός με την επιτυχία «Ούτε στον εχθρό μου» εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη το απειλητικό τηλεφώνημα που ουσιαστικά του στοίχισε την καριέρα του.

«’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», του είοαν από την άλλη άκρη της γραμμής σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος ανέφερε πως από αυτό το τηλεφώνημα όχι μόνο τον έκανε να εξαφανιστεί από τα νυχτερινά μαγαζιά την περίοδο που μεσουρανούσε, αλλά και να πάθει κατάθλιψη.

«Η νύχτα έχει άγραφους νόμους και δεν μπορείς να μιλήσεις. Αν σου συμβεί κάτι, όπως σε εμένα, πρέπει να το κρατήσεις μέσα μου. Όταν έκανα μια μεγάλη επιτυχία, είχα πάρα πολλές προτάσεις και κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν έρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα. Το θέμα δεν ήταν να αποσυρθώ γενικά, ήταν να αποσυρθώ από την Αθήνα. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έπαθα βαριά κατάθλιψη, οι δικοί μου δεν ήξεραν τίποτα», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μετά από πολλά χρόνια μετάνιωσε που εξαφανίστηκε.

iefimerida.grΠηγή