Γιατί η Pink έγινε έξαλλη με χρήστες των social media: Τέλος οι αναρτήσεις με τα παιδιά μου

Η Pink απηύδησε με τα σχόλια χρηστών των social media ότι δεν είναι καλή μητέρα. Και αποφάσισε ότι θα σταματήσει να κάνει αναρτήσεις για τα παιδιά της.

Η 39χρονη τραγουδίστρια έχει μια επτάχρονη κόρη, την Γουίλοου, και έναν γιο δύο ετών, τον Τζέιμσον. Συχνά η Pink δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της και με τις «περιπέτειες» της οικογένειας. Ομως, τον προηγούμενο μήνα δέχθηκε σφοδρή κριτική για μία τέτοια ανάρτηση.

Η Pink δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία τα παιδιά της περιεργάζονταν έναν πελεκάνο, που «επισκέφθηκε» ξαφνικά το σπίτι της. Το «πρόβλημα», για πολλούς χρήστες των social media, ήταν ο Τζέιμσον είχε βγάλει την πάνα του και ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω, σημείο που είχε καλύψει η τραγουδίστρια.

«Ανθρωποι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι θα πρέπει κάποιος να καλέσει την πρόνοια γιατί δεν του είχα βάλει πάνα και πώς τολμάω να το κάνω αυτό… έγραψαν πολύ άσχημα πράγματα», είπε η Pink στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζένερις. «Εκλαψα πολύ, γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές της οικογένειάς μου. Είμαι πιο υπερήφανη για τα παιδιά μου παρά για οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου», συμπλήρωσε.

Ομως, έπειτα από αυτές τις αντιδράσεις, αποφάσισε να σταματήσει τις αναρτήσεις αυτού του είδους. «Δεν θα το κάνω πλέον, δεν θα δημοσιεύω φωτογραφίες των παιδιών μου. Εχω ένα παιδί δύο ετών που δεν του αρέσει να φορά βρεγμένη πάνα για κολύμπι και κάποια στιγμή την έβγαλε. Είμαστε οικογένεια, ζούμε σε φάρμα, τα παιδιά μου είναι γυμνά. Είναι κάτι που συμβαίνει!», τόνισε.

Η Pink δήλωσε ότι δεν είναι ενάντια την εποικοδομητική κριτική και τόνισε ότι υπάρχει καλός τρόπος να λέγονται τα πάντα. «Ομως, κάποιοι άνθρωποι είναι αγενείς, κακοί», συμπλήρωσε.

iefimerida.gr


Πηγή