Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελάκης, ο γλυκός παππούς του MasterChef που συγκίνησε τους πάντες όταν στις οντισιόν μίλησε για τον θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο.

Ο ίδιος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο μαγειρικό ριάλιτι.

«Ρίχνω ευθύνη σε μένα για τον θάνατο της γυναίκας μου, γιατί ήθελε να σταματήσει τις χημειοθεραπείες. Και εγώ δεν την άφηνα. Ξεκίνησε από την άνω γνάθο ο καρκίνος και έκανε μετάσταση και πέθανε από το συκώτι. Από τα φάρμακα δηλαδή. Αυτό νιώθω. Μου έλεγε πως θέλει να σταματήσει. Δεν άντεχε.

Οι γιατροί έλεγαν φέρε τα λεφτά. Ήμασταν παντρεμένοι 42 χρόνια. Κάναμε δυο παιδιά και έχω τέσσερα εγγόνια και ένα στον δρόμο που έρχεται. Τα είδε και τα τέσσερα εγγόνια.

Πέθανε πριν δυο χρόνια. Άλλαξε η ζωή μου. Ήμασταν μαζί από τα 20 μου. Από την ώρα που μάθαμε πως έχει καρκίνο πέθανε μέσα σε έναν χρόνο. Έκανα τατουάζ το πρόσωπό της για να το έχω μαζί μου. Στο MasterChef πήγα εξαιτίας της μεγάλης μου εγγονής που μου το πρότεινε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελάκης.

govastileto.grΠηγή