Στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την περίφημη δήλωση του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου πριν τρία χρόνια πως έχει πάει και με άνδρα δηλώνοντας λέγοντας την χαρακτηριστικά ατάκα: «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»!

Σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος εξηγεί στον Αντώνη Σρόιτερ το λόγο που είχε κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση.

«Ήταν μια ιερή, πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying. Λόγω της θέσεως μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο».

Όσο για το αν η δήλωσή του είχε αντίκτυπου στην πολιτική του σταδιοδρομία, είπε: «Αυτό θα το βρω μπροστά μου θετικά, ήδη το βλέπω. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο».

Ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιος τον πει ομοφυλόφιλο, ενώ τόνισε πως «ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι, γεννιέσαι».

«Αν κάποιος γεννήθηκε να πηγαίνει με γυναίκες ακόμη κι αν στα 15 του τον βιάσουν θα συνεχίσει να πηγαίνει με γυναίκες, δεν θα πηγαίνει με άνδρες. Είναι καθαρά στο DNA», δήλωσε χαρακτηριστικά.

newsbeast.grΠηγή