Γλώσσα του σώματος: Τέσσερα πράγματα που δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται

Για την πολυσυζητημένη γλώσσα του σώματος, έχουν γραφτεί από βιβλία τύπου «πώς να ρίξετε την τέλεια γυναίκα» μέχρι επιστημονικές διατριβές, και την οποία το ανθρώπινο ένστικτο είναι σε θέση να αναγνωρίσει.

Στην περίπτωση του πρώτου ραντεβού, όμως, το ένστικτο συνήθως «μπλοκάρει» όχι μόνο λόγω του άγχους να κάνουμε καλή εντύπωση αλλά και ακριβώς επειδή προσπαθούμε υπερβολικά να καταλάβουμε αν αρέσουμε στον άλλο, επιχειρώντας να αναλύσουμε με τη λογική τα σημάδια που κανονικά θα «πιάναμε» ενστικτωδώς.

Επειδή ξέρουμε ότι όσο και αν σας συμβουλέψουμε να μείνετε χαλαροί και να ακούσετε το ένστικτό σας δεν πρόκειται να το κάνετε, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ο συνομιλητής σας δεν ενδιαφέρεται και τόσο για εσάς.

Το ψεύτικο χαμόγελο

Αν δεις ένα χαμογέλο που δεν λάμπει, που προσπαθεί για να βγει, που είναι αμήχανο και γενικά όχι αληθινό, τότε ο δικός σου δεν το νιώθει. Η πραγματική χαρά δεν κρύβεται.

Τα μάτια

Αν το βλέμμα του δεν είναι έντονο όταν σε κοιτά, αν κοιτάει συνέχεια αλλού και αφηρημένα, αν γενικά είναι σαν να κοιτάει τον οποιονδήποτε, τότε δεν καίγεται και άρα δεν έχει σημασία. Όταν κάποιος σε θέλει και σε κοιτάει το βλέμμα του πετάει φωτιές.

Δε βλέπει την ώρα για να φύγει

Όταν είσαι με αυτόν που σου αρέσει δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα και δε σε νοιάζει αν θα αργήσεις ή θα περάσει πολύ ώρα. Αν βέβαια ο άλλος κοιτάει συνέχεια το ρολόι του και αισθάνεσαι ότι θέλει να φύγει, τότε άστον να πάει στο καλό.

Είναι κλειστός

Όταν κάθεστε μαζί και τον βλέπεις να κομπλάρει λίγο ή να είναι μαζεμένος, τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι ρωτικό, γιατί αυτός που θέλει νιώθει άνετα και αφήνεται όταν είναι με το αντικείμενο του πόθου του.


Πηγή