Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την 11η νίκη του στα τελευταία 12 ματς του και την 5η διαδοχική, κόντρα στην Παρτίζαν επικρατώντας με 82-70. Μπορεί ο Γουίλιαμς-Γκος να ήταν αμφίβολος πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ωστόσο ξεκίνησε με την βασική πεντάδα των Πειραιωτών, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μια φορά κόντρα στην σέρβικη ομάδα.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν δίστασε να αναφερθεί στη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ημέρα της ίδρυσης του Ολυμπιακού. Άλλωστε, οι Πειραιώτες βίωσαν μία σπουδαία βραδιά με εορτασμούς και στο μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Σέρβους.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος:
Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για τον Ολυμπιακό η οποία συνοδεύτηκε με τη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν. Ήρθε αυτό το αποτέλεσμα όσο εύκολα φάνηκε; «Ήταν όντως μια ιδιαίτερη βραδιά. Ήταν μια θρυλική βραδιά αυτή που ζήσαμε. Ξεκινήσαμε εξαιρετικά τον αγώνα στην πρώτη περίοδο και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από νωρίς στο παιχνίδι. Μπορέσαμε να το ελέγξουμε και τα 40 λεπτά του, καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας καθ’ όλη την διάρκεια του και φτάσαμε στη νίκη»
Πραγματοποίησες για ακόμα μια φορά εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Παρτίζαν. Οφείλεται αυτό στον συγκεκριμένο αντίπαλο; «Ειλικρινά τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό της Παρτίζαν. Έχουν καταφέρει να χτίσουν καλές και ανταγωνιστικές ομάδες τα τελευταία χρόνια και για αυτό όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες ομάδες που έχουν και καλούς παίκτες, έχεις έξτρα κίνητρο για να αγωνιστείς εσύ καλά»
Παιχνίδια σαν αυτά κόντρα στην Παρτίζαν, καθώς και αυτό που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ματς τα οποία σας προετοιμάζουν για τα play off της Euroleague; «Ναι εννοείται. Είναι ανταγωνιστικά ματς τα οποία σε προετοιμάζουν κατά κάποιο τρόπο για τα playoff [της διοργάνωσης]. Όπως γνωρίζετε η λογική μας είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να φέρνουμε εις πέρας κάθε πρόκληση που ερχόμαστε αντιμέτωποι κάθε βδομάδα. Πλέον ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Παρασκευή και εστιάζουμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτό».
Eπιμέλεια: Γκελάκης Νίκος
@Photo Credits: INTIME