Την σκότωσε, με κατσαβίδι θα πουν οι πρώτες μαρτυρίες και μετά ο ίδιος ήπιε χλωρίνη.

Ο λόγος για την νέα αδιανόητη γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη που ξυπνάει στην περιοχή μνήμες 2021 και της Τζεβριέ.

Το αυτοκίνητο μεταφέρει την δολοφονημένη από τον 81χρόνο σύζυγο της.

«Σοκ με νέα γυναικοκτονία. 80χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κατσαβίδι. Τις αρχές ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουσαν φωνές από την κατοικία του ζευγαριού», αναφέρει δημοσίευμα του in.gr.

«Δεν έχω ιδέα (πώς έγινε), εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ενώ τους είχαμε πει, τους είχαμε προειδοποιήσει. Απ’ ότι ξέραμε, ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα», θα πει η κόρη του θύματος με λυγμούς και σπαρακτική φωνή για το δικό της κατηγορώ κατά των αρχών.

Στις 09.08 η οδός Πλωτινουπόλεως συνταράσσεται. Η φιλήσυχη γειτονία αναστατώνεται.

Ένας γείτονας κάλεσε το 100 και ενημέρωσε πως είδε τον 81χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι, φωνάζοντας «σκότωσα τη γυναίκα μου». Σύμφωνα με τους γείτονες, υπήρχαν συνεχώς καυγάδες μεταξύ του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Στις Αρχές συναγερμός, έτρεξαν άμεσα, αλλά ήταν αργά.

Ο ιατροδικαστής στην μαρτυρία του καθηλώνει με όσα κατέγραψε στο άψυχο σώμα.

«Δώδεκα τραύματα, και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, τεράστια ποσότητα αίματος. Πρωί – πρωί πιθανόν να έγινε. Ο θάνατος ακαριαίος να ήταν», αναφέρει ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές καταγράφουν κοντά στο σώμα της θανούσης μαχαίρια και όχι κατσαβίδι, όπως ήταν η αρχική ενημέρωση των γειτόνων.

Οι αστυνομικές αρχές θα σημειώσουν, όπως φαίνεται στο εν λόγω έγγραφο, πως ο εν λόγω είχε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με τον εγγόνο του, αλλά η εισαγγελέας δεν έκρινε σκόπιμη την ψυχιατρική του αξιολόγηση, ενώ σε νεότερο επεισόδιο οι αστυνομική κατέγραψαν πως τους αναφέρθηκε ότι ο σύζυγος δεν έπαιρνε τα φάρμακα του.megatv.com