Η 14χρονη Georgia Traebert από την Βραζιλία δεν είναι ένα τυπικό μοντέλο, όπως τουλάχιστον έχουμε συνηθίσει την εικόνα τους. Έχει σύνδρομο Down και αποδεικνύει πως κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν μπορεί να πετύχει τα όνειρά του.

«Όλα ξεκίνησαν ως αστείο. Δημοσίευσα μια φωτογραφία της στο Facebook και έγινε αμέσως επιτυχία. Η ιδέα ήταν να δω πόσο μπορεί να εμπνεύσει άλλα παιδιά με Σύνδρομο Down», εξηγεί η μητέρα της, Rubia. «Σήμερα είναι στη λίστα από πέντε πρακτορεία μοντέλων αλλά αυτό που πραγματικά λειτούργησε ήταν το Instagram και το Facebook. Έτσι έγινε παγκοσμίως γνωστή», προσθέτει.

Ωστόσο, ενώ η καριέρα της 14χρονης έχει κάνει θαύματα με την αυτοπεποίθησή της, η μητέρα της λέει πως ανησυχεί μερικές φορές για όσους σχολιάζουν αρνητικά στο ίντερνετ τα κατορθώματά της. «Το δυσκολότερο κομμάτι είναι όταν διαβάζεις μερικά σχόλια σε ποστ που λένε ότι χρωστάει την επιτυχία στα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της. Η Georgia είναι ένα πολύ ευγενικό και ταλαντούχο παιδί, αλλιώς δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ. Σήμερα, που ξεχωρίζει στον κόσμο των μέσω ενημέρωσης. είναι περιτριγυρισμένη από κορίτσια που την ρωτούν για την καριέρα και τη δουλειά της, οπότε όλο αυτό την έχει βοηθήσει με την αυτοπεποίθηση», λέει η Rubia.

Το μεγαλύτερο όνειρο της 14χρονης Georgia είναι να γίνει ηθοποιός ή τραγουδίστρια και μετά μοντέλο, οπότε αυτήν την περίοδο κάνει επίσης μαθήματα φωνητικής. «Η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατάτε ποτέ. Συνεχίστε τον αγώνα και επιμείνετε στα όνειρά σας, επειδή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Απλώς πιστέψτε και παλέψτε για να τα κάνετε πραγματικότητα», καταλήγει η μητέρα της.

govastileto.grΠηγή