Το 2019 συμπληρώνει 27 χρόνια στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια. Ο λόγος για την Jennifer Lopez, η οποία φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar και αποκαλύπτει πώς είναι να είσαι στην κορυφή!

Η star λέει με πείσμα και νεύρο ότι έχει κουραστεί να την ρωτάνε πως καταφέρνει και είναι ακόμα στην πρώτη γραμμή.

«Είμαι περήφανη που έχω επιβιώσει μέχρι σήμερα. Είμαι σε μια φάση ζωής που προσπαθώ να αναγνωρίζω πράγματα στον εαυτό μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις ανθρώπους να σου λένε ότι δεν είσαι καλή ή να αναρωτιούνται γιατί κάνεις ακόμα επιτυχία. Συμβαίνει πολύ σε επιτυχημένες γυναίκες. Δε συμβαίνει με τους άντρες. Το πρόβλημα με εμάς τους ανθρώπους, ιδίως τις γυναίκες, είναι ότι αν έχουμε 12 ανθρώπους και οι 11 σου λένε καλά λόγια, το μυαλό σου θα κολλήσει σε αυτόν τον ένα που δεν αναγνωρίζει την προσπάθεια σου», είπε χαρακτηριστικά.

H JLo φωτογραφήθηκε φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με μαύρο φιόγκο στη μέση αλλά και με αρκετά διαφορετικά ολόσωμα μαγιό σε μαύρο και ασπρόμαυρο σχέδιο.

Στα μαλλιά της φοράει σκουφάκι κολυμβητηρίου, ένα αξεσουάρ που φέτος τον χειμώνα είδαμε στα shows πολλών γνωστών σχεδιαστών και οίκων μόδας.

govastileto.grΠηγή