Η HELLENiQ ENERGY, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της ταχείας παρέμβασης για την αναγέννηση των καμένων δασικών εκτάσεων, ανέλαβε άμεσα τη χρηματοδότηση αλλά και την υλοποίηση αντιδιαβρωτικών έργων στους δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Energy Ανδρέας Σιάμισιης επιθεώρησαν την πρόοδο των έργων σε σημεία των εκτάσεων που επλήγησαν από την μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου.

Ο Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY, δήλωσε: «Ένα έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, σε περίπου 2,5-3 μήνες. Και θα δώσει μια ουσιαστική προστασία και στο περιβάλλον, αλλά φυσικά και στους ανθρώπους και στις κοινωνίες, οι οποίες θα επηρεαστούν από κάποια φαινόμενα, τα οποία θα προκύψουν από την έλλειψη του δάσους».

«Είμαστε εδώ σε ένα σπουδαίο έργο, που ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια του Ανάδοχου Αποκατάστασης που είναι η HELLENiQ ENERGY», σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY συνεχίζει να συμβάλλει στην επιτάχυνση της αναγέννησης των καμένων εκτάσεων και στην επαναδημιουργία «πνευμόνων» πρασίνου και στέκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.megatv.com