ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε αναβολές, καθυστερήσεις και λοιπά μπλοκαρίσματα στα σχέδιά σας ή ενδεχομένως σε ταξίδια, μετακινήσεις και συμφωνίες που θέλετε να κάνετε να σας επιβαρύνουν ψυχολογικά δημιουργώντας ανασφάλειες. Εστιάστε σε μια πιο αισιόδοξη προοπτική ζωής και ανοίξτε την πόρτα στην ελπίδα και τη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα και υποχρεώσεις που θα σας αγχώσουν ενώ, ταυτόχρονα, μέσα σας θα σιγοβράζουν συναισθήματα ματαίωσης, αποστασιοποίησης ή ακόμα και ενοχών. Ενεργοποιηθείτε και εκμεταλλευτείτε πηγές εισοδήματος που ηθελημένα αγνοείτε. Αναγνωρίστε τα λάθη σας και εμπιστευτείτε φίλους – σύμβουλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία, τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με άτομα κύρους στους χώρους που κινήστε. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να πειθαρχήσετε στην όποια παρορμητική σας διάθεση ή, ακόμα χειρότερα, έπαρση και να μην κάνετε ή πείτε κάτι που θα προκαλέσει κακό στη δημόσια εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα που θα κληθείτε να αντιμετωπίστε θα σας προκαλέσουν άγχος, φοβίες, ανησυχία και γενικά θα σας επιβαρύνουν περισσότερο σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες εσείς μπορείτε να βρείτε το σωστό δρόμο. Καλό είναι να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε περιστασιακές αναποδιές και προβλήματα σε φιλικές σχέσεις και συλλογικές προσπάθειες ή ακόμα και οικονομικές δυσκολίες, κυρίως αναφορικά με τράπεζες, οφειλές και αποζημιώσεις, να σας ρίξουν ψυχολογικά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και εστιάστε σε ό,τι θετικό υπάρχει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή έτσι ώστε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα και δυσκολίες. Ωστόσο, ακόμα και εν τω μέσω διλημμάτων, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά αξίζει να υπάρχει στη ζωή σας και τι όχι.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις τις οποίες και θα βιώσετε σαν εξετάσεις που, ωστόσο, επιβάλλεται να γίνουν έτσι ώστε να καθορίσετε τι λειτουργεί σωστά και τι όχι και, με τον τρόπο αυτό, να βελτιώσετε ό,τι επιδέχεται βελτίωσης και να απομακρύνετε ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην εξέλιξη και, ως εκ τούτου, στο μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιμετωπίστε με την πρέπουσα σοβαρότητα τις καταστάσεις και ενδεχομένως τις όποιες δυσκολίες, τόσο στην αισθηματική σας ζωή, όσο και σε ό,τι αφορά την οικονομική σας πραγματικότητα. Αποστασιοποιηθείτε από ζήλιες, κτητικότητες ή γενικά την ανάγκη ελέγχου των πάντων καθώς αυτά είναι ενδείξεις υποβόσκουσας ανασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με παγιωμένες πεποιθήσεις και αντιλήψεις μπορεί να μην είναι εύκολο, είναι όμως αναγκαίο αν θέλετε να ανατρέψετε τα, ως ώρας, δεδομένα και να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Ορισμένοι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε επιπρόσθετα προβλήματα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεδομένου του γεγονότος ότι οι άλλοι δε σκέφτονται και δεν αντιμετωπίζουν τα γεγονότα όπως εσείς, θα χρειαστεί να βασιστείτε στις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, που αν θέλετε έχετε, έτσι ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις. Συγκρατήστε την κυκλοθυμική σας τάση και σκεφτείτε όσο το δυνατόν πιο θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε κάπως περιορισμένοι σε ό,τι αφορά, τόσο τον ελεύθερο χρόνο, όσο και τη διασκέδαση και γενικά τις απολαύσεις, εξαιτίας επιπλέον εξόδων και λοιπόν επιπρόσθετων υποχρεώσεων που θα σας προβληματίσουν και θα σας αναγκάσουν να ψάξετε για εναλλακτικές. Επικεντρωθείτε σε ό,τι έχετε στο μέλλον να κερδίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν κάτι σίγουρα πρέπει να κάνετε, αυτό είναι να βάλετε όρια στους άλλους και να τους αναγκάσετε να λειτουργήσουν απέναντί σας με σεβασμό και με την πρέπουσα αξιοπρέπεια. Ειδικά σε ό,τι αφορά σοβαρές οικογενειακές αποφάσεις, θα πρέπει να βασιστείτε περισσότερο στη λογική και όχι τόσο στο, υπερβολικό κάποιες φορές, συναίσθημά σας.

Πηγή: myastro.grgovastileto.gr