«Με τη Μαριάννα Τόλη ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά».

Αυτό δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο Μεγακλής Βιντιάδης, αποκαλύπτοντας την θυελλώδη σχέση που είχε με την αγαπημένη ηθοποιό και τραγουδίστρια, η οποία έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

«Ήταν από τις γυναίκες που ερωτεύτηκα και θα μπορούσα να πάω για γάμο μαζί της. Ήταν μοναδικό πλάσμα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σκηνοθέτης.

Η σχέση της Μαριάννας Τόλη με τον Μεγακλή Βιντιάδη ήταν ένα από τα κεφάλαια της ζωής της, το οποίο σχεδόν κανείς δεν γνώριζε.

«Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας», είπε ο κ. Βιντιάδης και πρόσθεσε: «Με τη Μαριάννα γνωριστήκαμε λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών της τότε ΥΕΝΕΔ, με τίτλο “Μουσικές μεταμφιέσεις”. Με τον καιρό δέσαμε και γίναμε ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε. Την εκπομπή αυτή τη σκηνοθετούσα εγώ. Είχαμε τεράστια επιτυχία. Η Μαριάννα Τόλη τραγουδούσε και έπαιζε. Παράλληλα, θυμάμαι έπαιζε και στο μιούζικαλ “Αννυ” σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ την ίδια περίοδο που ήμασταν ζευγάρι πήγε και στη Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”».

«Ήταν ένα μοναδικό πλάσμα με απίστευτη καλλιέργεια, απίστευτη καλοσύνη, ρομαντική, ευθύς προσωπικότητα, που αγαπούσε αυτό που έκανε». 

Όσο για το γιατί δεν έφτασαν στο γάμο, ο σκηνοθέτης δηλώνει: «Τα έφερε έτσι η ζωή και οι καταστάσεις που τελικά δεν παντρευτήκαμε, αν και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως την εκκλησία. Τη λάτρευα και θα τη λατρεύω για πάντα τη Μαριάννα. Ήταν ένα από τα πολύ δυνατά κομμάτια της ζωής μου. Άλλωστε, όταν χωρίσαμε, παραμείναμε φίλοι μέχρι και το τέλος της ζωής της. Αυτό αποδεικνύει την εκτίμηση του ενός για τον άλλον.»

Τέλος, ο γνωστός σκηνοθέτης εξηγεί γιατί δεν πήγε στην κηδεία της: «Ήξερα εδώ και μήνες ότι ήταν πολύ άσχημα και πάλευε με το “θηρίο”. Τη Μαριάννα τη λάτρευα, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω στην κηδεία της. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου και έζησα τον απόλυτο πόνο, δεν παρευρίσκομαι σε καμιά κηδεία, λόγω υπέρτασης και άλλων προβλημάτων που παρουσιάζω. Θέλω τους ανθρώπους που λατρεύω να τους θυμάμαι όπως ήταν ζωντανοί. Και τη Μαριάννα την αγάπησα πολύ, γιατί είχε ψυχή μικρού παιδιού».Πηγή