Τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και παραδέχθηκε πως είναι μόνη της, υποστηρίζοντας πως ο χωρισμό ήταν μια απόφαση που έγινε για το καλό όλων.

«Ναι, είμαι μόνη μου. Τώρα δεν είμαι μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δύο άνθρωποι ξεκινούν με κάθε διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, αλλά πολλές φορές στην πορεία συμβαίνει ο ένας να πάρει άλλο δρόμο. Ή μπορεί αν μη του βγει ή να το δει όλο αυτό πάρα πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο.

Οποιος κι αν είναι ο λόγος, που εμένα προσωπικά δεν με αφορά στη σχέση μου αυτή που είχα, θεωρώ ότι για τον οποιονδήποτε λόγο ένας άνθρωπος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι απέναντι στα παιδιά κυρίως… Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, απλώς πολλοί πατεράδες λείπουν, κάνουν επαγγέλματα που τους αναγκάζουν να βρίσκονται μακριά. Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον Βασίλη, αλλά και τον Μπάμπη. Απλώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη.

iefimerida.grΠηγή