Σοκ έχει προκληθεί με το σάλο που δημιούργησε η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», όπου δύο άντρες, οι οποίοι ισχυρίζονται πως υπήρξαν θύματα του Michael Jackson όταν ήταν ανήλικοι, έκαναν απίστευτες περιγραφές βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης από τον βασιλιά της ποπ.

Και τώρα βρετανικά Μέσα αναφέρουν πως η 20χρονη κόρη του Michael Jackson, η Paris, που ακολουθεί και η ίδια καριέρα στη showbiz, ως μοντέλο και ηθοποιός, δεν πιστεύει τα όσα αναφέρουν οι δύο άντρες στο ντοκιμαντέρ, αν και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως παραδέχεται πως δεν έχει δει ακόμα το επίμαχο ντοκιμαντέρ, ούτε προσεγγίσθηκε ποτέ από τον δημιουργό του ώστε να έχει την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον πατέρα της.

H Paris επίσημα δεν έχει κάνει καμιά δήλωση, αλλά σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, «παραμένει πεπεισμένη για την αθωότητα του πατέρα της» και οι αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ την αφήνουν αδιάφορη, αφού δεν θεωρεί ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι έχει εκφράσει ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει το Leaving Neverland στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

«Πέρυσι έπαιξε σε μια ταινία και ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο πιστεύει ότι το ντοκιμαντέρ θα αποτρέψει σκηνοθέτες από το να την προσλάβουν, επειδή το κοινό δεν θα θέλει πια να βλέπει τίποτα που να του θυμίζει τον Michael Jackson. Τα πάντα στο σινεμά έχουν να κάνουν με το μάρκετινγκ. Αυτό που την φοβίζει είναι ότι το κοινό θα σκέφτεται πάντα το σκάνδαλο όταν την βλέπει στη μεγάλη οθόνη. Θέλει να ακολουθήσει αυτήν την καριέρα αλλά ανησυχεί πολύ», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα Sun.

govastileto.grΠηγή