Στο The 2Night Show επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης, αυτή τη φορά ως καλεσμένος, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το θέμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με τον Ευθύμη Ζησάκη και την αντικατάστασή του από την παράσταση Toc-Toc.

«Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από όσα είπε ο Ζησάκης. Η μόνη μου η διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Ο Σπυρόπουλος έκανε πάρα πολλά πράγματα. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”. Και ο Σπυρόπουλος το ίδιο…

Πότε, όμως, τελειώνει αυτό με τους δαίμονες; Όταν κινδυνεύει μια δουλειά να τιναχτεί στον αέρα δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα κι έχεις κάνει το ένα τρίτο της δουλειάς που θα έπρεπε, ενώ πρέπει να κάνουμε επαναλήψεις και γενικές.

Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και από αδυναμία βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση, από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν όμως είναι από δική σου επιλογή, όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο Θεός και η ζωή στον Ζησάκη να τα έχουν, και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους. Ε εντάξει, πόσο; Και δεν είναι ένας άνθρωπος που είναι για λύπηση. Τα έχει όλα», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

govastileto.grΠηγή