Όταν τελειώνει μία χρονιά, μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε ή να βελτιώσουμε στην αρχή της επόμενης. Μέσα στα σχέδια των αλλαγών, μπαίνουν και οι ερωτικές σχέσεις και η καλύτερη διαχείρισή τους. Είτε είστε μαζί λίγο καιρό, είτε μετράτε αρκετά χρόνια, πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Οι ειδικοί μας συμβουλεύουν πάνω σε πράγματα που ξέρουμε αλλά και σε εκείνα που δεν μας περνούν καν από το μυαλό.

Κάντε περισσότερες ερωτήσεις. Φέτος, βάλτε στόχο να σταματήσετε να υποθέτετε ότι ξέρετε τα πάντα για τον άλλον. Όσα χρόνια και αν είστε μαζί, μπορεί να εκπλαγείτε με αυτά που θα μάθετε. Αρκεί να ρωτήσετε και να μην φαντάζεστε πράγματα

Μην δουλεύετε τόσο πολύ. Μπορεί να μην γίνεται να φύγετε νωρίτερα από το γραφείο, αλλά γίνεται να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο και να μην την αφήσετε να επέμβει στις προσωπικές στιγμές σας. Το κλειδί στην καλύτερη σεξουαλική ζωή δεν είναι μαγικό. Έχει να κάνει με τον ποιοτικό χρόνο που περνάτε με το σύντροφό σας και με τα όρια που βάζετε μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Δοκιμάστε κάτι καινούριο στην κρεβατοκάμαρα. Μία ευχή για τη νέα χρονιά θα μπορούσε να είναι η εξερεύνηση νέων πραγμάτων στο σεξουαλικό τομέα. Εκπληρώστε μία φαντασίωση και αφεθείτε στο σύντροφό σας. Αυτό εξάλλου θα σας φέρει πιο κοντά.

Μαλώστε δίκαια. Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά μην εκχυδαΐζετε την κατάσταση με βρισιές, προσβολές, ενοχές και αναφορές από παλαιότερα λάθη. Μιλήστε για το πώς νιώθετε τώρα και τις σας προκαλεί αυτό.

Δείξτε ευγνωμοσύνη. Πείτε το καλό που σκέφτεστε την στιγμή που το αισθάνεστε. Δείξτε στο σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε και μην το κρατάτε μέσα σας. Η έκφραση των συναισθημάτων δεν κάνει καλό μόνο στη σχέση αλλά και σε εσάς που εκδηλώνεστε.

Κάντε πιο συχνά κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να είναι ραντεβού για σινεμά, για ένα ποτό ή το να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον. Όλα αυτά δίνουν μία σημαντική ώθηση στη σχέση σας.Πηγή