Για μια επαγγελματική φωτογράφηση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ήρθε πριν από λίγες ώρες η Μπέλα Χαντίντ και φρόντισε να δοκιμάσει τα ξακουστά πιτόγυρα.

Το διάσημο μοντέλο μετά τις επιδείξεις μόδας στο Μιλάνο όπου παραβρέθηκε χθες και που περπάτησε για τους οίκους Versace και Missoni, πέταξε για Ελλάδα, για μία φωτογράφηση.

Η Μπέλα Χαντίντ ανέβασε στο Instastory μια φωτογραφία της που την δείχνει μέσα στο αεροπλάνο και την λεζάντα «Προσγείωση στην Ελλάδα, ώρα για φωτογράφηση». Λίγο αργότερα, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ξεκουράζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αθήνα, φορώντας μία λευκή ρόμπα.
Χαλαρώνοντας στο ξενοδοχείο της Αθήνας

Φαίνεται όμως πως η ξεκούραση της άνοιξε την όρεξη, διότι λίγο αργότερα άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instastory με πιτόγυρα και μπακλαβαδάκια, ρωτώντας μάλιστα τις φίλες της (Φανί Μπουρντέτ) αλλά και τον πατέρα της Μοχάμεντ Χαντίντ αν ζηλεύουν. Χωρίς όμως να ρωτήσει την αδερφή της αν ζηλεύει κι αυτή η ίδια, η Τζίτζι Χαντίντ, φρόντισε να ενημερώσει πως ζηλεύει.

Πιτόγυρα δοκίμασε το διάσημο μοντέλο ρωτώντας την φίλη της Φανί Μπουρντέτ αν ζηλεύει

Εκτός όμως από τα πιτόγυρα, η Μπέλα Χαντίντ δοκίμασε και μπακλαβαδάκια

Η αδερφή της, ΤΖίτζι Χαντίντ, της απάντησε πως παρόλο που δεν την ρώτησε, ζηλεύει για τα σουβλάκια και τα μπακλαβαδάκια

iefimerida.grΠηγή