Η δημόσια συγγνώμη του Λάκη Γαβαλά στη Ναταλία Γερμανού!

Πριν από λίγες ημέρες ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μία δήλωση που συζητήθηκε. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς».

Ναταλία Γερμανού απάντησε στον αέρα της εκπομπής λέγοντας ότι: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη, δεν παρεξηγώ τίποτα από όσα λέει. Γιατί είπε ο άνθρωπος θα πέσουν βινιέτες» και συνέχισε: «Δε θέλω να το συζητήσω άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλω να περιμένω τον Λάκη να έρθει και να μας τα εξηγήσει μόνος του, όχι εν τη απουσία του να τον πετροβολούμε. Δεν θέλω. Εγώ δεν είμαι ισάξια πάντως με τον Φρέντυ Γερμανό». Όπως και έγινε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάκη Γαβαλάς βρέθηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Ναταλία Γερμανού:

«Ήθελα να πω ότι εγώ δεν είμαι ένα άτομο που βγαίνει με σλόγκαν στην τηλεόραση, ή για να πω χαζομάρες που λένε μερικοί, για να οριοθετηθεί και να δείξει ποιος είναι και τι είναι.

Εγώ είμαι σοβαρός και χρησιμοποίησα ένα όνομα σοβαρό σαν τον κύριο Γερμανό, τον κύριο Άλκη Στέα και τον κύριο Μαστοράκη, αλλά με αυτή την έννοια, όχι ότι αισθάνομαι ότι είμαι κάτι τέτοιο, προς Θεού! Ίσως δανείστηκα άσχημα θέλεις κάποια ονόματα. Δεν θέλω να παρεξηγηθεί από κανέναν. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο καταρχήν και ιδιαίτερα από σένα γιατί χρησιμοποίησα ένα όνομα της οικογενείας σου».

govastileto.gr


Πηγή

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ