Η Ελένη Τσολάκη εδώ και μία εβδομάδα έχει πέσει θύμα χάκερ και την είδηση αποκάλυψε σήμερα η ίδια μέσα από την εκπομπή της, Open Weekend.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εδώ και μια εβδομάδα δεν έχει instagram καθώς της έχουν χακάρει τον λογαριασμό της ωστόσο, έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και περιμένει να της τον επαναφέρουν.

«Επειδή μου στέλνουν μηνύματα φίλοι μου και με ρωτάνε τι έπαθε, δεν έχω Instagram από τη Δευτέρα γιατί μου το έχουν χακάρει και έχω ζήσει τη συνθήκη όπως πριν υπάρξει. Μίλησα αμέσως με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι οποίοι με πολύ ενδιαφέρον έπεσαν “πάνω” από το πρόβλημά μου και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επαναφέρουν τον λογαριασμό μου και περιμένουμε να ανακτήσουμε το προφίλ μου από μέρα σε μέρα. Είναι μια διαφορετική συνθήκη. Για να είμαι και ειλικρινής δεν είμαι εμμονική με τα social media οπότε το διαχειρίστηκα καλά… Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε πως ήμασταν παλιά, πριν από το Instagram και να έρθουμε λίγο πιο κοντά» είπε η Ελένη Τσολάκη.

govastileto.gr


Πηγή