Η ηθοποιός, Evan Rachel Wood σε συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε όταν ήταν 22 ετών και πώς η μητέρα της στάθηκε δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια την ημέρα που αποφάσισε να αυτοκτονήσει ένιωσε σαν να «χτυπήθηκε» από φορτηγό. Όταν συνειδητοποίησε τι πήγε να κάνει κάλεσε τη μητέρα της για βοήθεια και της είπε: «Μαμά; … Εγώ είμαι … Προσπάθησα απλά να σκοτώσω τον εαυτό μου … Πρέπει να πάω σε ένα νοσοκομείο».

Η ηθοποιός πήρε την απόφαση με τη μητέρα της να πάει σε μια ψυχιατρική κλινική και να προσπαθήσει να ξεπεράσει αυτή την τραυματική εμπειρία. Νοσηλεύτηκε για αρκετό και καιρό δηλώνοντας στη κλινική άλλο όνομα από το πραγματικό της.

Το διάστημα που νοσηλεύτηκε αναφέρει ότι «Το μυαλό μου εκείνη την εποχή ήταν γεμάτο με ουλές και σκιές και το πιο σημαντικό, ένιωθα ντροπή.»

Μέσα από αυτή την ιστορία η Evan Rachel θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι κ κατάθλιψη είναι μία ασθένεια σαν όλες τις άλλες και οι άνθρωποι δε πρέπει να φοβούνται να επισκεφτούν κάποιον ειδικό ο οποίος θα τους βοηθήσει να βρουν ξανά τις ισορροπίες στη ζωή τους.

govastileto.grΠηγή