Για τον Ζυγό έχει σημασία πώς δείχνεις. Δεν θα τον δεις πότε απεριποίητο ενώ φροντίζει  να εκπέμπει αρμονία ο τελικός συνδυασμός. Ο σύντροφός του θέλει να μπορεί να τον ακολουθήσει στο στυλ και τη φινέτσα.

Για τον Σκορπιό υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το φαίνεσθαι, ωστόσο κάνει ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που εκπέμπουν μυστήριο. Το ίδιο ψάχνει και στον σύντροφό του.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο που δεν δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Ομως φροντίζει να είναι περιποιημένος, φορώντας άνετα ρούχα, με έντονα χρώματα και παράξενα αξεσουάρ. Θα προσέξει ένα ωραίο σώμα, αλλά έλκεται από όσους εκπέμπουν κάτι ιδιαίτερο.

Ο Αιγόκερως δίνει σημασία στο φαίνεσθαι. Θα επιλέξει κάτι κλασικό που θα μπορεί να το υποστηρίξει και φυσικά ο σύντροφός του θα πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένος.

Για τον Υδροχόο, η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί άποψη τρόπου ζωής. Θα υπάρχει πάντα κάτι ιδιαίτερο σε αυτά που επιλέγει να φορέσει και βέβαια θα επιλέξει έναν σύντροφο, ο οποίος θα κάνει το ίδιο.

Ο Ιχθύς αγνοεί τις τάσεις της μόδας και μπορεί να κάνει τους πιο αταίριαστους συνδυασμούς, ωστόσο εκπέμπει γοητεία. Εννοείται πως δεν θα δώσει σημασία και στην εμφάνιση του συντρόφου του.

Πηγή