Οτι δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα της μιλούσαν, προσποιήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την ρώτησαν για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά. 

Το μοντέλο, γράφεται ήδη από το καλοκαίρι ότι έχει σχέσημε τον τραγουδιστή. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ηello είχε συλλάβει την Ηλιάννα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε νυχτερινή τους έξοδο. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στη σχέση του, καθώς χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα ξαναβρήκε λίγο αργότερα. Νεότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι και πάλι χωριστά. 

Να σημειωθεί ότι το μοντέλο είναι παντρεμένο από το 2015 με αρχιτέκτονα από τη Λάρισα. Το ζευγάρι φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση από την περασμένη Ανοιξη, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμη διαζύγιο. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot όπου και μίλησε για την ξαφνική δημοσιότητα αλλά και για τη σχέση της με τους άντρες.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο που της χρεώνουν ως σχέση, τον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Αυτά που διαβάζω πάντως, αν ισχύουν, εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πάρα πολύ και τον συμπαθώ και ξέρω ότι με συμπαθεί και ο ίδιος». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ως εξής: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε», είπε, αποφεύγοντας και να επιβεβαιώσει και να διαψεύσει τη σχέση που της χρεώνουν για μια ακόμη φορά και κόβοντας μια και καλή τη συζήτηση. 

Πάντως, μιλώντας γενικά για τους άντρες είπε: 

«Οι άντρες με φλερτάρουν πολύ διακριτικά. Μου κάνουν πολύ έξυπνα σχόλια, πολύ σπάνια. Γενικά πλησιάζουν πολύ δύσκολα, ως σπάνια. Με φίλους, ραβασάκια, μηνύματα. Στη Νέα Υόρκη έρχονται πιο συχνά τετ α τετ να σου συστηθούν και δεν παρεξηγούνται αν τους πεις «ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι». Επίσης στην Αμερική οι φίλοι μου μού κάνουν συνέχεια προξενιό. Απλά είμαι και αυτός ο άνθρωπος που δεν βγαίνω ποτέ με κανέναν. Βγαίνω πολύ δύσκολα. Είμαι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά μου που πρέπει να γίνει ένα πολύ μεγάλο κλικ για να πω ότι θα βγω με κάποιον. Νομίζω είναι η αύρα του άλλου που θα προσέξω. Δεν με απασχολεί καθόλου πως είναι εμφανισιακά, τι δουλειά κάνει. Δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Είναι η αύρα και αν δω ότι ταιριάζουμε λίγο όπως σκεπτόμαστε στο μυαλό. Το μετά είναι στην καρδιά. Άμα έχουμε την ίδια καρδιά, την ίδια ψυχή και άμα είναι αληθινός και ειλικρινής γιατί για εμένα αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, ίσως και να πάμε παρακάτω.

Την προσωπική ζωή την έχεις πάνω από όλα στην καρδιά σου. Ένας άνθρωπος που έχει τα ίδια πράγματα στο μυαλό του και στην ψυχή του και θέλει το καλύτερο για σένα, θα σε στηρίξει όπου και να είσαι, ό,τι και να κάνεις. Φυσικά και χρειάζεται και η φυσική παρουσία. Αλλά θεωρώ ότι αν υπάρχει αγάπη και αμοιβαιότητα, όλα γίνονται».Πηγή