Μπορεί η ταινία «Sex and the City 3» να έχει ακυρωθεί, αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προανήγγειλε την επιστροφή του θρυλικού χαρακτήρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά και στα δύο φιλμ, αυτόν της Κάρι Μπράντσο.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η Κάρι Μπράντσο περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγεται η μουσική του «Sex and the City» με την οποία ξεκινούσε η σειρά.

Το βίντεο το συνόδευσε με το σχόλιο: «Η παλιά μου φίλη. Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση».

Επίσης άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή της Κάρι Μπράντσο συνδέεται με ένα μεγάλο brand και την υποστήριξη ενός σκοπού, αναφέρει το ΑΠΕ.

Παρά τις ειδήσεις ότι το «Sex and the City 3» είναι σε αναμονή για αόριστο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει την Κάρι Μπράντσο.

Στο επίμαχο βίντεο η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς φορά αξεσουάρ που θυμίζουν τη Μαντόνα τις ημέρες της επιτυχίας της «Like a Virgin», ένα κομμένο γάντι, μία μωβ τσάντα από χάντρες και μία αστραφτερή ζώνη με ένα χρυσό λαμέ top και μία τούλινη φούστα.

Το μικρό video κλείνει με το hashtag #PourItForward. Είναι πιθανόν, αναφέρει το Page Six, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Water. org στην πρωτοβουλία «Pour It Forward» με στόχο την προμήθεια με πόσιμο νερό κοινοτήτων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

newsbeast.grΠηγή