Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να απαντήσει στη Super Κική, μετά τα όσα ισχυρίστηκε σε βίντεο που δημοσίευσε με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Δεν το δέχομαι να μου στείλουν έστω και ένα μήνυμα να μου πουν “γιατί μιλάς έτσι στα παιδιά που κάνουν τη δουλειά τους”. Αυτό δουλειά δεν είναι… και με έχουν ηχογραφήσει πάρα πολλές φορές παρά τη θέλησή μου. Δε θα μου στέλνει εμένα η Καινούργιου και η κάθε Καινούργιου και θα μου λέει, “είσαι παρορμητική και πρόσεξε, και δεν ξέρεις τι λες”, επειδή είπα, “α, η Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη”», είπε μεταξύ άλλων η Super Κική στο βίντεο που δημοσίευσε.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air το μήνυμα που έστειλε στην Super Κική.

«Μισό λεπτό, επειδή αναφέρθηκε σε εμένα και σε μηνύματα. Δε θα διάβαζα ποτέ μηνύματα, ποτέ δε θα αποκάλυπτα μια προσωπική συνομιλία, αλλά εφόσον η ίδια την είπε λίγο διαφορετικά, θα το πω εγώ και να μου πείτε γιατί το έκανα με αγάπη. Της γράφω, “είσαι καλή ψυχή, το πιστεύω. Αυτό σήμερα στα παιδιά, δεν έπρεπε να το πεις, και στο λέω με αγάπη. Είσαι παρορμητική σαν εμένα. Όμως σε ακολουθεί και σε στηρίζει κόσμος. Προσπάθησε να είσαι πιο φειδωλή σε τέτοιες περιστάσεις. Θα περάσει κι αυτό. Μη στεναχωριέσαι”.

Ποτέ δεν είπα δε ξέρεις τι λες, ποτέ δεν είπα για τον Τσαγκρίδη. Ειλικρινά στεναχωριέμαι γιατί Κική, στο έστειλα με αγάπη. Το έστειλα με αγάπη, γιατί το κάνεις αυτό; Το μήνυμά μου ήταν μόνο καλοπροαίρετο. Τουλάχιστον πες όλη την αλήθεια. Δεν έχω κάποιο θέμα και ξέρεις ότι και στην εκπομπή σε έχω φιλοξενήσει αρκετές φορές και σε έχω στηρίξει. Καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει πολύ δύσκολα, το έχεις μοιραστεί με τον κόσμο και σε αγαπάει πολύς κόσμος. Γι’ αυτό σου λέω με αγάπη να ρίξεις τους τόνους γιατί κι εγώ είμαι παρορμητική και πολλές φορές το χάνω. Αυτό ήθελα να σου πω. Τώρα, αν εσύ το παρεξήγησες και όλο αυτό το βρίσιμο περιλαμβάνει κι εμένα μέσα, στεναχωριέμαι πραγματικά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

govastileto.grΠηγή