Με την Ναταλία Γερμανού τα έβαλε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε πως αντί να την υποστηρίξει για όλα αυτά τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε στο Instagram μετά την κριτική της στο γνωστό κορεάτικο συγκρότημα BTS, την «κόλλησε» στον τοίχο.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» τους ωραιότερους άνδρες της χρονιάς, αναφέροντας πως δεν της άρεσε το στιλ του κορεάτικου συγκροτήματος που ήταν στην λίστα και πως δεν μπορούσε να ξεχωρίσει αν είναι άνδρες ή γυναίκες από την εμφάνισή τους.

Τα σχόλια αυτά εξόργισαν τόσο τους φαν τους συγκροτήματος, Έλληνες και ξένους, όσο και την Ναταλία Γερμανού, η οποία τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της, τονίζοντας πως αυτά τα σχόλια δεν αρμόζουν για μία νεανική εκπομπή.

«Αυτά δεν ήταν σχόλια μίας νεανικής εκπομπής, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο βυζάντιο. Ξαφνικά ο Dj Pitsi, που εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνάνε από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας. Ξαφνικά από πού και ως που θα μου πει ο Dj Pitsi τα σχόλια του για ένα συγκρότημα που έχει βγει εξώφυλλο στο Time, τα παιδιά κάνουν πολύ αξιόλογη δουλεία δεν είναι απλά pop συγκρότημα», είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο.

Η Κατερίνα Καινούργιο  χτες αποφάσισε, λοιπόν, μέσω της εκπομπής της να απαντήσει στην παρουσιάστρια του απέναντι καναλιού και να της ζητήσει ουσιαστικά τον λόγο.

Λέγοντας πως δέχτηκε πολλές απειλές από φανατικούς θαυμαστές του συγκροτήματος για την ζωή της και την οικογένειά της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως σοκαρίστηκε με τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού.

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει», είπε αναλυτικά η Καινούργιου ως απάντηση.Πηγή