Τα πρώτα της γενέθλια είχε η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, Σικάγο και φυσικά η διάσημη μητέρα της δεν θα μπορούσε παρά να της κάνει ένα ονειρεμένο πάρτι.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν λυπήθηκε τα έξοδα και έκανε ένα μοναδικό πάρτι για το τρίτο της παιδί, με θέμα την «Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων», που περιελάμβανε εντυπωσιακά σνακ και κοστούμια εμπνευσμένα από το παραμύθι.

Αρχικά, η Σικάγο είχε την πιο επική τούρτα τριών ορόφων με μια τσαγιέρα στην κορυφή και την γάτα Cheshire.

Όλα τα μέλη της οικογένεια ήταν παρόντα για να τραγουδήσουν το «Happy Birthday» στην μικρή Σικάγο, συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά Κάνιε Γουέστ, του αδερφού της Σεντ, αλλά και της θείας της Κόρντεϊ Καρντάσιαν.

Τα μπισκότα ήταν φτιαγμένα ώστε να θυμίζουν τραπουλόχαρτα του Άσου, αλλά αντί για το γράμμα «Α» είχαν το αρχικό του ονόματός της «C».

Οι διάφοροι ανιματέρ ήταν όλοι ντυμένοι με ενδυμασίες από την διάσημη ταινία του Disney, ενώ εντός του σπιτιού υπήρχε ακόμη και ένας λαβύρινθος

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο πάρτι της Σικάγο παραβρέθηκαν μερικοί διάσημοι φίλοι των γονιών της, όπως η Κρίσι Τέιγκεν, ο Τζον Λέτζεντ και τα παιδιά τους, Λούνα και Μάιλς.

Στο πάρτι, υπήρχε ακόμη και μια γιγάντια σκακιέρα, στην οποία η βασίλισσα των Καρδιών και η ίδια η Αλίκη βοήθησαν μια ομάδα παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της Νορθ, να παίξουν το παιχνίδι.

Η Σικάγο πάντως φαινόταν να μην ευχαριστιέται και τόσο το πάρτι της (κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει διότι είναι πολύ μικρή ακόμη για να καταλάβει ότι το πάρτι αυτό γινόταν για την ίδια), ενώ ο Σεντ, το καταδιασκέδασε και ντυμένος ως Ghostbuster χτυπούσε συνεχώς το πατέρα του στο κεφάλι.Πηγή