Η Ριάνα αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μοιραστεί με τους 66,6 εκατομμύρια φίλους της στο Instagram την συνταγή του αγαπημένου της πιάτου που είναι κοτόπουλο με μακαρόνια.

Βήμα προς βήμα λοιπόν παρουσίασε τη συνταγή της στους φίλους της, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κόκκινο πιπέρι, φρέσκο κρεμμύδι, τσίλι, σκόρδο, τριμμένο τυρί και βούτυρο για τα ζυμαρικά. Το κοτόπουλο θα πρέπει να έχει μαριναριστεί, ενώ υπάρχει και ένα συστατικό που κατά την 30χρονη σούπερ σταρ της R&B και της ποπ κάνει τη διαφορά. Και αυτό δεν είναι άλλο από την γαλλική μουστάρδα, την οποία ρίχνει στα μακαρόνια της.

Αυτή η επιλογή της ωστόσο προκάλεσε συζητήσεις και δίχασε τους θαυμαστές της στο twitter.

«Συγνώμη;;; Γιατί η Ριάνα βάζει μουστάρδα στα μακαρόνια της;», «Κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει γιατί η Ριάνα βάζει μουστάρδα στα μακαρόνια με τυρί… Ανησυχώ», «Λατρεύω και θα πέθαινα για τη Ριάνα αλλά το να χρησιμοποιεί κίτρινη μουστάρδα είναι αμαρτία για αφορισμό», «Αγαπώ τη Ριάνα, ειλικρινά, είναι η πρώτη γυναίκα που έχει την καρδιά μου, αλλά απλά να ξέρει πως η μουστάρδα στα μακαρόνια με τυρί είναι φάουλ», «Έβαλε η Ριάνα μουστάρδα στα μακαρόνια;;;», ήταν κάποια από τα επικριτικά σχόλια.

Υπήρχαν όμως και διαφορετικές απόψεις. «Η μουστάρδα στα μακαρόνια είναι η μεγαλύτερη μαγειρική επανάσταση. Έχει δίκιο η Ριάνα», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Αν η Ριάνα βάζει μουστάρδα στα μακαρόνια της, τότε βάζουμε μουστάρδα στα μακαρόνια».

newsbeast.grΠηγή