Τα γενέθλια του πατέρα της Μίκαελ Σουμάχερ γιόρτασε η 21χρονη κόρη του Τζίνα Μαρία.

Μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της σπάνιας δήλωσης της οικογένειας για την τρέχουσα κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή και την ανακοίνωση των σχεδίων για την έναρξη μιας νέας εφαρμογής για ένα εικονικό μουσείο, η κόρη του αποφάσισε να κάνει ένα μικρό και γλυκό αφιέρωμα στον πατέρα της για τα 50α του γενέθλια.

«Χρόνια Πολλά στον καλύτερο μπαμπά» έγραψε η 21χρονη Τζίνα στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τρεις φωτογραφίες του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1.

Τα 50α γενέθλια του Σουμάχερ έρχονται πέντε χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Οι γιατροί τότε τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα για να μειώσουν το πρήξιμο στον εγκέφαλό του.

Έκτοτε, η οικογένειά του επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει κάτι σχετικό με την υγεία του, καθώς λάμβανε ειδική θεραπεία στο σπίτι τους στην Ελβετία.

Αυτό όμως μέχρι την Τετάρτη, όταν η οικογένειά του εξέδωσε δήλωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα 50α γενέθλια του Μίκαελ μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί» έγραψε η οικογένεια του πρωταθλητή της Formula 1.

Αναφερόμενη στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του, η οικογένεια διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του πως «είναι στα καλύτερα χέρια και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και γι’ αυτό διατηρούμε σε ιδιωτικό επίπεδο ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η υγεία. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα υγιές και ευτυχισμένο 2019».

iefimerida.grΠηγή