Καλεσμένη του Τζίμι Φαλόν ήταν η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία δεν μπορούσε να μην συμμετάσχει μαζί με τον παρουσιαστή σε ένα ξεκαρδιστικό σποτάκι.

Ο Τζίμι Φαλόν, λοιπόν, αποφάσισε να γυρίσει το δικό του Bird Box στην πιο αστεία εκδοχή του όμως με πρωταγωνίστρια την Λίτσεϊ Λόχαν.

Παρουσιάζοντας λοιπόν μία πιο αστεία παραλλαγή της ταινίας που έχει προκαλέσει πανικό σε όσους την είδαν, καθώς πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να αντισταθούν και να μη λάβουν μέρος στη νέα πρόκληση που φέρει το όνομα «Bird Box Chellenge».

Σύμφωνα με αυτή την πρόκληση, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δέσουν τα μάτια τους με ένα μαντήλι και να φέρουν εις πέρας ένα challenge χωρίς να βλέπουν.

Έτσι, λοιπόν, ο Τζίμι Φάλον και η Λίτσεϊ Λόχαν έκαναν κάτι παρόμοιο.

Από την πλευρά του ο παρουσιαστής μιμήθηκε τη Σάντρα Μπούλοκ και κάλεσε τους συνεργάτες του να δέσουν τα μάτια τους και από την άλλη η Λίντσεϊ Λόχαν  ήταν αυτή που θα τους… άλλαζε τα σχέδια.

«Γεια σας παιδιά» λέει η 32χρονη Λόχαν με χαρά, την ώρα που κάνει τις κινήσεις του διάσημου χορευτικού της από το νέο της κλαμπ στην Μύκονο, που μπορεί να το δει κανείς και στο νέο σόου της στο MTV «Lindsay Lohan’s Beach Club. «Ελάτε. Έχει πλάκα» προσθέτει.

Φυσικά, ο Φάλον και το προσωπικό του δεν μπορούν να αντισταθούν και συμμετέχουν τελικά στην διασκέδαση κουνώντας τα κεφάλια τους όπως η Λόχαν.

Πάντως, ο Φάλον, ο Χίγκινς και το συγκρότημα δεν είναι οι μόνοι που αναδημιουργούν τις χορευτικές κινήσεις της Λίντσεϊ Λόχαν. Όταν το βίντεο που την δείχνει να χορεύει, έγινε viral στις αρχές Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα πολλοί να μιλάνε για τον «μυκονιάτικο χορό της Λόχαν», η Μπίζι Φίλιπς και η Κέλι Όξφορντ έκαναν επίσης την δική τους αναπαραγωγή και μοιράστηκαν το βίντεο στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Χορεύοντας και κάνοντας διάφορες  φιγούρες, η Λίντσεϊ Λόχαν προσπάθησε να πείσει τον παρουσιαστή να λύσει τα μάτια του και να αρχίσει να χορεύει μαζί του.

Κι έτσι έγινε ο Τζίμι Φαλόν πέταξε το πανί από τα μάτια του και άρχισε να χορεύει με την Λόχαν.

Πάντως ένας από τους συνεργάτες του παρουσιαστή δεν άντεξε το θεάμα και προτίμησε να δέσει ξανά τα μάτια του με το μαντήλι.Πηγή