Η απιστία του Τζεφ Μπέζος κάνει τον γύρο του Διαδικτύου με τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Λόρεν Σάντσεζ να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου φαίνεται πως έχει τρελαθεί με την Λατίνα παρουσιάστρια, καθώς τα μηνύματά του είναι γεμάτα πάθος και λατρεία. Ο Τζεφ Μπέζος, βέβαια, δεν αρκέστηκε μόνο σε λόγια όπως «θέλω να σε μυρίσω, θέλω να σε εισπνεύσω», άλλα έστελνε στην αγαπημένη του και «καυτές φωτογραφίες».

«Ο Τζεφ Μπέζος έστελνε γυμνές φωτογραφίες, φωτογραφίες με το πέος και μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στην Λόρεν Σαντσεζ τους τελευταίους 8 μήνες που το ζευγάρι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και παιρνούσαν ξέγνοιαστες στιγμές στο ιδιωτικό τζετ του CEO, καθώς και σε κάποιο από τα  πολυτελή του διαμερίσματα όπου και στέγαζαν τον έρωτά τους», γράφει το ρεπορτάζ.

Η Σάντσεζ μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά της για τον νέο της έρωτα, δεν άντεξε και μοιράστηκε τα μηνύματα με φίλο της, αποκαλύπτοντας άθελά της την παράνομη σχέση της με τον Τζεφ Μπέζος.

Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Page αναφέρουν πως το ερωτικό παιχνίδι της Λόρεν και του Μπέζος αποκαλύφθηκε εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών του CEO της Amazon που βγήκαν στη φόρα. Φίλος της 49χρονης Λατίνας είχε στην κατοχή του ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες και από εκεί βρέθηκαν στο περιοδικό «The National Enquirer». 

«Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Είσαι φτιαγμένη για εμένα. Είμαι πιο σίγουρος γι’ αυτό απ’ ό,τι υπήρξα για οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου» διατείνεται σε ένα sms, και στη συνέχεια προσθέτει: «Αγαπώ τα πάντα πάνω σου. Αγαπώ το γεγονός ότι η τελευταία σου selfie με βγάζει εκτός εαυτού. Είμαι τρελός για εσένα. Θέλω να σε μυρίζω και να σε αγγίζω. Ξέρω ότι είσαι ό,τι πρέπει για εμένα, ότι ταιριάζουμε», γράφει σε ένα από τα μηνύματά του ο Μπέζος.

Στο ρεπορτάζ του το περιοδικό ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι εικόνες είναι «πολύ ακατάλληλες, για να δημοσιευθούν». 

Σύμφωνα με την Daily Mail, τo ρεπορτάζ του περιοδικού με τον κωδικό «Project Alexa» είχαν αναλάβει τέσσερις δημοσιογράφοι. «Μόνο τέσσερις συντάκτες γνώριζαν το Project Alexa» δήλωσε η πηγή αυτή. «Παρακολουθήσαμε κάθε κίνησή τους. Δεν είχαν ιδέα -κάτι που είναι κάπως ειρωνικό, δεδομένου ότι ο Μπέζος είχε μαζί του όλη την ιδιωτική ασφάλεια». 

Το ζευγάρι φέρεται να είχε παράνομη σχέση τουλάχιστον οκτώ μήνες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του Τζεφ Μπέζος, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα ακριβότερα που έχουν εκδοθεί.

Φωτογραφίες: Splash & APΠηγή