Την Λουκία Λαιμού την γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια από τη συμμετοχή της σε χορευτικό ριάλιτι.

Κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού και της αγγλίδας Πένι, η Λουκία Λαιμού από εξαιρετικά μικρή είχε μια διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα.

Στα 14 της ζήτησε από τη μητέρα της να πάει και να δουλέψει σε ένα κλαμπ της παραλιακής. Η μητέρα της έδωσε τη συγκατάθεση της για έναν μήνα ώστε να της φύγει το άχτι. Τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, όμως. Η Λουκία Λαιμού θα δουλεύει στο ένα κλαμπ μετά το άλλο, θα γνωρίσει έναν ψαρά με τον οποίο συνάπτει σχέση και για τον οποίο οι γονείς της δεν ήθελαν να ακούουν και αργότερα θα ακολουθήσει την καρδιά της όταν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα έναν νευροχειρουργό από τη Θεσσαλόνικη και μετακόμισε για εκείνον έχοντας χαρτζιλίκι 250 ευρω. Μάλιστα, τότε άλλαξε το όνομα της και δούλεψε ως χορεύτρια στην Βέροια προκειμένου να βρίσκεται κοντά του.

Στη συνέχεια γύρισε στην Αθήνα, συμμετείχε στο So you thnik you Can Dance και μετά από παρότρυνση της μητέρας της, σπούδασε υποκτριτική. Πλέον διατηρεί τη δική της σχολή χορού στον Πειραιά. Το τελευταίο διάστημα, μέχρι πρόσφατα, διατηρούσε σχέση με τον Παύλο Τερζόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Power of Love.

Και κάπως έτσι το όνομα της Λουκίας Λαιμού ήρθε πάλι στην επικαιρότητα με αποτέλεσμα να της προκληθεί εκνευρισμός. Οχι με τα δημοσιεύματα αυτά καθεαυτά που την ανέφεραν ως «πρώην» του Τερζόπουλου αλλά λόγω των τίτλου «Κόρη εφοπλιστή» κλπ.

Η ίδια εξέφρασε την αγανάκτισή της μέσω Facebook:

«(Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για το μέγεθος αυτής της κοινοποίησης. Όμως χρειάζεται να το βγάλω από μέσα μου.)

Οσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που »πουλάει» και κάνει »είδηση». Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το »κόρη γνωστού εφοπλιστή….χορευτρια/κηπουρος/αστροναυτης» και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις.

ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει , και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κορισάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν. Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα »κόρη εφοπλιστή» σα σιχαμένη λούπα , δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε »εσείς» που τα γράφετε.

ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε »κλικ» και »λάικ» και δε ξερω και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. «Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστειτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή»…. κτλ κτλ.

Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

ΑΥΤΑ γράψτε. Ετσι για αλλαγή».Πηγή