Η Meghan Markle έτοιμη να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ;

Οι εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και με την πανδημία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η Αμερική το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο.

Όπως αναφέρει ο Jonathan Shalit, celebrity agent στην Sunday Telegraph το σενάριο η Meghan Markle να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει την προεδρία είναι αρκετά πιθανό.

Ο Jonathan Shalit ο οποίος γνωρίζει την Δούκισσα του Sussex προσωπικά, είπε ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και ότι ο ίδιος την έχει ακούσει να εκφράζει την πρόθεσή της αυτή.

«Είναι Αμερικανίδα, έχει κάθε δικαίωμα να κατέβει ως υποψήφια για την Προεδρία. Η αποδοχή, εξάλλου, της Meghan και του Harry στις Η.Π.Α είναι διαφορετική από αυτή στη Μεγάλη Βρετανία. «Η Μεγάλη Βρετανία έχει μια σχέση αγάπης – μίσους με τους Sussexes, αλλά αυτό δεν ισχύει στις Η.Π.Α».

Θα μπορούσε όμως να εκλεγεί πρόεδρος εάν ήταν υποψήφια; Σε αυτή την ερώτηση ο Shakit τόνισε ότι: «Νομίζω ότι η Meghan είναι πολύ φιλόδοξη, αλλά σ’ αυτή τη χώρα αυτό καμιά φορά θεωρείται ένα δυσάρεστο στοιχείο στον χαρακτήρα κάποιου. Ωστόσο, έχει ήδη καταφέρει πολλά».


Πηγή

loading...

Αφήστε απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε το όνομά σας εδώ