Ντυμένη στα μπεζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια εμφανίστηκε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να στηρίξει ένα κέντρο περίθαλψης ζώων.

Η έξι μηνών έγκυος Μέγκαν Μαρκλ, επέλεξε να φορέσει ένα οικονομικό κοντό φόρεμα από την σειρά εγκυμοσύνης των H&M αξίας μόλις 29,99 ευρώ, συνδυάζοντάς το όμως με ένα μπεζ παλτό Armani αξία περίπου 2.000 λιρών και μια τσάντα Stella McCartney.

Η δούκισσα του Σάσεξ ολοκλήρωσε το λουκ με ένα ζευγάρι πανύψηλες σουέντ (ξώφτερνες) γόβες- μόλις δύο ημέρες αφότου αστειεύτηκε πως βρίσκει το περπάτημα με τα τακούνια ενώ είναι έγκυος «πολύ δύσκολο».

Η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ, επισκέφθηκε τον κέντρο περίθαλψης «Mayhew» για να συναντήσει το προσωπικό και τους εθελοντές και να μάθει περισσότερα για τις διάφορες πρωτοβουλίες της φιλανθρωπικής οργάνωσης, από τα κοινοτικά προγράμματα μέχρι τα διεθνή σχέδιά του.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της σήμερα, η Μέγκαν Μαρκλ θα δει από κοντά πολλά έργα που διευθύνει η φιλανθρωπική οργάνωση, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ζώων.
Η Μέγκαν με παλτό Armani

Αυτές οι πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν επισκέψεις με ζώα θεραπείας, την εργασία με άστεγους και τα κατοικίδιά τους, προγράμματα καλής διαβίωσης των ζώων και διεθνή προγράμματα που περιλαμβάνουν εμβολιασμούς για την λύσσα στην Καμπούλ.
Η δούκισσα του Σάσεξ είναι έξι μηνών έγκυος

Η Μέγκαν Μαρκλ, που λατρεύει τα ζώα, προτού γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας και εγκαταλείψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,χρησιμοποιούσε συχνά το Instagram για να προωθήσει την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων αντί για την αγορά κουταβιών.

Η πρώην ηθοποιός μάλιστα είχε δύο σκυλιά, ένα beagle με το όνομα Γκάι και ένα μίγμα λαμπραντόρ – ποιμενικού με το όνομα Μπόγκαρτ.

Ενώ ο Γκάι ήρθε στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Μέγκαν όταν μετακόμισε από το Τορόντο για να ζήσει με τον Χάρι, ο Μπόγκαρτ ήταν πολύ μεγάλος σε ηλικία για να κάνει το ταξίδι και έμεινε πίσω με φίλους της να τον φροντίζουν.
Το φόρεμα από τα H&M αξίας 29,99 ευρώ

Φωτογραφίες: Splash NewsΠηγή