Η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στην βασιλική οικογένεια και φαίνεται πως θέλει να ταράξει τα νερά, ενώ ετοιμάζεται να σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο για άλλη μία φορά, με την απόφασή της να προσλάβει μία βοηθό που θα της κρατά το χέρι την ώρα που θα γεννάει.

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ, που είναι περίπου 7 μηνών έγκυος, ζήτησε την βοήθεια μιας «doula» (βοηθός μητρότητας, όπως λέγεται, σε ελεύθερη μετάφραση), σύμφωνα με το US Weekly.

«Η Μέγκαν έχει επικεντρωθεί στην ηρεμία και την θετική ενέργεια γύρω από την γέννηση – πιστεύει ακράδαντα σε αυτό» δήλωσε μια βασιλική πηγή στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βοηθός μητρότητας έχει ήδη κάνει αρκετές επισκέψεις στο σπίτι των Μέγκαν και Χάρι στο παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά και στο εξοχικό τους.

Ποια είναι όμως η δουλειά και τα πιστεύω της βοηθού μητρότητας;

  • Αναγνωρίζει την γέννηση ως μια μοναδική εμπειρία, την οποία η μητέρα θα θυμάται σε όλη της τη ζωή
  • Κατανοεί τη φυσιολογία του τοκετού και τις συναισθηματικές ανάγκες της επιτόκου
  • Παρέχει συνεχή συναισθηματική υποστήριξη και τόνωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας
  • Εφαρμόζει φυσικές τεχνικές χαλάρωσης και σωματικής ανακούφισης της επιτόκου, όπως το μασάζ , οι αλλαγές θέσεων κι άλλες μη-φαρμακευτικές μεθόδους αντιμετώπισης του πόνου
  • Επιτρέπει στον σύντροφο να συμμετάσχει μέχρι τον βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του ενώ ταυτόχρονα τον υποστηρίζει προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που ο ίδιος και η αγαπημένη του έχουν επιλέξει

Ποια είναι η βοηθός μητρότητας της Μέγκαν;
Σύμφωνα με το περιοδικό, η βοηθός μητρότητας της Μέγκαν φέρεται να είναι η Λόρεν Μίσκον που, αν οι φήμες είναι αληθινές, θα είναι δίπλα της μαζί με μια μαία για την πολυαναμενόμενη άφιξη τον Απρίλιο.

Η 40χρονη Λόρεν, μητέρα τριών παιδιών, είναι παντρεμένη με τον Όλιβερ Μίσκον. Ο παππούς του ήταν επικεφαλής της νομικής εταιρείας Mishcon de Reya, που προσλήφθηκε για το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1996.

Η βασιλική πηγή αναφέρει επίσης πως η Λόρεν έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται με τον Χάρι σχετικά με το τι θα πρέπει να πει για να στηρίξει την σύζυγό του όταν θα γεννάει το πρώτο τους παιδί και πως ο πρίγκιπας Χάρι «κάνει ότι μπορεί για να βεβαιωθεί πως η Μέγκαν θα είναι χαρούμενη» σύμφωνα με την πηγή.

Ερωτηθείσα η Λόρεν για το αν αληθεύει η είδηση, δήλωσε: «Είμαι απασχολημένη την άνοιξη. Δεν θα μπορούσα να πω», ενώ σε συνέντευξή της στην Sun, δήλωσε: «Δεν μπορώ προφανώς να μιλήσω για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να είναι πελάτης μου».

Φωτογραφίες: Splash News, FacebookΠηγή