Η Mercedes EQE είναι το αύριο της ηλεκτροκίνησης σήμερα

Υπάρχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Υπάρχει και η EQE της Mercedes, η οποία μοιάζει ως το ιδανικό μέσο για να ανακαλύψει κάποιος έναν νέο κόσμο κινητικότητας, που είναι απαλλαγμένος από ρύπους και θόρυβο. Η EQE είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των premium ηλεκτρικών οικογενειακών συνδυάζοντας την τεχνολογική της υπεροχή με τη μεταμοντέρνα αισθητική και τα κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Αναπόφευκτα η EQE έχει ασπαστεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της EQS, της ναυαρχίδας της γκάμας των ηλεκτρικών μοντέλων EQ της Mercedes. Έτσι η εξωτερική σχεδίασή της είναι ισορροπημένη και αρμονική, ενώ η σμιλεμένη μάσκα και οι χυτές γραμμές διαμορφώνουν ένα κορυφαίο αεροδυναμικά σύνολο με τον συντελεστή οπισθέλκουσας (Cd) 0,20 να αποτελεί μαζί με αυτόν της EQS ένα νέο ορόσημο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Η επιβλητική EQE είναι σχεδόν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη στον δρόμο. Δεν είναι μόνο το μήκος των σχεδόν 5,0 μέτρων -για την ακρίβεια 4,946 μέτρων- ή οι ειδικής σχεδίασης τροχοί των 19 ή 20 ιντσών, αλλά και τα πανέμορφα άκρα του αμαξώματος που έχουν ένα ξεχωριστό στυλ χάρη στους στάνταρ ενεργούς LED προβολείς DIGITAL LIGHT, που προβάλλουν το λογότυπο AMG κατά την επιβίβαση ή την αποβίβαση από το αυτοκίνητο. Τα πίσω φώτα ενώνονται μέσω μιας LED μπάρας που αποτελεί βασικό στοιχείο αναγνώρισης των μοντέλων EQ.


Πηγή