Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κατηγορηθεί πολλάκις πως έχει φτιάξε την μύτη της, αλλά η ίδια επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Οι επικριτές της, μάλιστα, αναρτούν ανά διαστήματα φωτογραφίες του πώς ήταν πριν από 10 χρόνια και πως είναι τώρα, προκειμένου να δείξουν τις αλλαγές στην μύτη τη.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα όμως, μίλησε για άλλη μία φορά σχετικά με αυτό το θέμα την ώρα που ο make up artist Μάριο Ντεντιβάνοβιτς της έκανε το μακιγιάζ στην εκπομπή «The Master Class» στο Λος Άντζελες, το Σαββατοκύριακο.

«Ποτέ δεν έφτιαξα την μύτη μου» είπε η Κιμ. «Όλοι νόμιζαν ότι το έκανα κι εγώ έλεγα: ‘Περιμένετε μέχρι να κάνω παιδιά επειδή τα πραγματικά χαρακτηριστικά τότε φαίνονται’».

Αργότερα, μάλιστα, προσπάθησε να εξηγήσει περισσότερο την μάλλον περίπλοκη εξήγησή της, τουιτάροντας: «Είπα ότι θα δείτε όταν κάνω παιδιά, θα έχουν την ίδια μύτη με μένα».

Ο Μάριο εξήγησε ότι η Κιμ έχει μια «μικρή προεξοχή στην μύτη της» αλλά χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές με το μακιγιάζ για να κρύβει την ατέλεια.

Κι ενώ η 38χρονη Κιμ Καρντάσιαν αρνείται πως έχει κάνει ρινοπλαστική, συμφωνεί με τους θαυμαστές της πως το πρόσωπό της δείχνει πολύ διαφορετικό. «Φωτογραφίες, ορκίζομαι, τις κοιτάζω κι εγώ και λέω: ‘Ουάου, το εξόγκωμα δείχνει πολύ μεγαλύτερο σε μερικές φωτογραφίες από ότι σε άλλες’» είπε.

Σύμφωνα όμως, με τον Ντάρεν Σμιθ, πλαστικό χειρουργό στη Νέα Υόρκη, που δεν έχει πελάτισσα την Κιμ Καρντάσιαν, υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις για το γιατί η εμφάνιση της μύτης της έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου – και σημείωσε ότι μια ρινοπλαστική θα μπορούσε να ήτα υπεύθυνη για την πιο «εκλεπτυσμένη» εμφάνισή της.

«Μια ρινοπλαστική θα εξηγούμε την πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση της μύτης της που είδαμε πρόσφατα» είπε. «Ωστόσο, οι αλλαγές στη μύτη της, δεν είναι τόσο δραματικές» και εξήγησε πως αυτές οι αλλαγές μπορούν να επιτευχθούν με μακιγιάζ, τον σωστό φωτισμό αλλά και με ‘υγρή ρινοπλαστική’ που περιλαμβάνει την χρήση fillers για να αλλάξει το σχήμα της μύτης.
Η Κιμ έχει πει ότι η μύτη της είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά της

Η Κιμ Καρντάσιαν αρνείται πως έχει κάνει ρινοπλαστική εδώ και χρόνια, αρχής γενομένης από το 2010, που απάντησε στις τότε φήμες. «Ποτέ δεν έχω φτιάξει την μύτη μου. Αλλά το ατείο με την μύτη μου είναι πως πρόκειται για την μεγαλύτερη ανασφάλειά μου. Πάντα ήθελα να φτιάξω την μύτη μου» είχε πει τότε σε συνέντευξή της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει επίσης αρνηθεί πως έχει βάλει εμφυτεύματα στα περίφημα οπίσθιά της. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις φήμες, έκανε ακόμη και ακτινογραφία στο τηλεριάλιτι για να αποδείξει στους επικριτές της πως κάνουν λάθος.

Άλλη μία αισθητική παρέμβαση που αρνείται πως έχει κάνει πλαστική στήθους. Στο μπλογκ της είχε γράψει πως έχει μεγάλο στήθος από πολύ μικρή ηλικία, εξηγώντας: «Είχα μέγεθος C από την ηλικία των 11 ετών».

Εντούτοις, έχει πει πως δεν είναι εντελώς αντίθετη στο να φτιάξει το στήθος της, αφότου κάνει παιδιά. «Μια μέρα σίγουρα θα κάνω ανόρθωση στήθους, αλλά περιμένω μέχρι να κάνω παιδιά. Μέχρι τότε, βασίζομαι σε ένα καλό σουτιέν» έχει δηλώσει.Πηγή